16.01

Nejmen hallå, jag har faktiskt en blogg. I förra inlägget skrev jag ju att jag skulle spela träningsmatch mot killarna på kvällen, och jag har inga kommentarer på den. Igår var det träning igen, 30 minuter jogging och en timmes styrka. Yes! Idag vaknade jag och var helt stel, har massor med träningsvärk, sådär kul. Jag var i Lomma med Linnea igår också för hon skulle söka praoplats. Egentligen borde jag väl också göra det men jag orkar liksom inte...

Men jaoo, idag ska vi inte deppa för jag slutade tidigt, har i princip inga läxor och ska snart baka en kladdkaka till franskan imorgon. Dessutom så ska jag på bio imorgon med tjejerna, och så tar mitt läskförbud slut som jag har haft i ett år nu.

Nu ska jag göra något annat, see ya later!



15.35

Tjena folket! Idag påbörjades den andra skolveckan detta året, och dagen var väääldigt kort. I alla fall i jämförelse med våra andra dagar. Vi började 9.25 och slutade 13.20. Helt underbart att sluta så tidigt! Tills man kommer hem och kommer på att nycklarna ligger i skolan... Jag fick ringa min syrra så tog hon med dem hem, och tur var väl det för annars hade vi inte kommit in i huset, haha.

Ikväll drar träningen igång för säsongen. Det är träningsmatch mot killarna, vilket blir intressant med tanke på kondisen som inte direkt är på topp just nu. Men vi ska vinna.

Landhockey är bäst!



18.35

Hejsan! Jag är hemskt ledsen att jag inte hunnit uppdatera de senaste dagarna, men jag har ju haft skola, och hela helgen har jag varit på ledarutbildning. Nu ska jag snart till farfar så hinner inte skriva så mycket! :/

Imorgon är det skola igen, men sovmorgon, vilket kan behövas. Jag övernattade på kursplatsen (??) med mitt landhockeylag, och det var ju fest på kvällen så vi kom inte i säng speciellt tidigt, och så var kursen 9.00 nästa dag... Men det har varit sjukt kul och läroríkt! Imorgon ska jag också på något möte med styrelsen eller vad det nu var, för jag och Hanna ska träna knattelaget när vi har samlat ihop spelare! Sött! :D

Peace!



Nya smycken!

Whaaa, jag älskar att shoppa smycken! Idag gick jag hem från Nova med 2 olika earcuffs och 2 ringar.
Usch vilken suddig bild det blev.... webcamen tar verkligen inga bra närbilder... Men i alla fall!
Earcuffsen (? hahahahh) är från Glitter och kostade 29 kr/st, och där är det ta 3 betala för 2 just nu, så Linnea köpte också en earcuff. Ringarna är från Spinning Jewellery/Mischief och kostade typ 199 kr/st, hade presentkort där! ;)



Första skoldagen

Då var skolan igång igen... Har aldrig varit så o-pepp på att börja skolan igen. Vi började vid 8 och slutade vid 12, så det var en ganska kort dag. Sen drog jag och Linnea till nova lund där jag shoppade smycken. Nu är jag totalt död och längtar bara efter sängen!

4674201171_c8e66bd58b_z_large



22.53

Halloj! Nu har jag planerat resten av mitt sommarlov, som är en dag, för i övermorgon börjar jag nian. Imorgon ska jag in till Lund med Karin för att leta praoplats, förra gången vi skulle det svek vädret oss totalt. Så vad som kommer få följa med i handväskan är ett paraply, utan tvekan!

På onsdag börjar skolan som sagt, wohoo äntligen, på torsdag ska jag kanske in till malmöfestivalen igen och se Rix FM, och sen till helgen är det dags för tränarutbildning steg 2.



Pray



I know theres sunshine beyond that rain
I know theres good times behind that pain
Can you tell me how i can make a change
I close my eyes and i just see a better day
I close my eyes and pray



Veronica Maggio




Igårkväll blev det ett besök på Malmöfestivalen med Becki, Karin och Linnea. Jag hann höra den sista låten av Daniel Adams-Ray, Gubben i lådan, och sen kollade vi på Veronica Maggio. Det enda negativa var att jag inte hade hört vissa av hennes nya låtar så jag kunde inte sjunga med i dem :( Men annars var det sjukt najs!


i close my eyes and i just see a better day

God eftermiddag! Idag har jag varit på stan och shoppat lite, och det visade sig vara en ganska dålig dag att åka in till Lund med bussen. Alla Lunds gymnasieelever (i alla fall många av dem) börjar skolan idag, så vid elvatiden när vi tog bussen in var den smockad, och vid tvåtiden när vi tog bussen hem var den ännu mer smockad. Det enda vi köpte var en surprisebag med smycken från Glitter, men jag tror faktiskt att jag ska åka in till Nova Lund senare idag eller imorgon och kolla lite efter kläder.



Massa nya grejer

Shoo! Igår var jag på födelsedagsfest hos Sofia, men innan dess blev det storshopping för min del! Jag fick med mig en ny mobiltelefon, skärmskydd och hörlurar hem. (bara för att killen i informationen sa att man inte fick hörlurar till mobilen men det visade sig att han hade fel.)

Vi har även fått gamla aupairs från Tyskland och Italien på besök, och de hade med sig några presenter. Bland annat ett supersött mobilsmycke och en gullig liten plånbok.


Det blev en htc wildfire s! (y)



Kakbak



Igår blev det ju som sagt cupcakebak, och de blev uppätna igårkväll medans jag var på klassfest. Men jag sparade min till idag, och för att vara 100% säker på att de inte åt upp min kaka lämnade jag en hotfull lapp bredvid den. Och ja, den var kvar när jag kom hem. Så nu ska jag äta den, muums!



Snart dags för klassfest!

- Tidsinställt inlägg -

Tjena! Just nu är jag hos Linnea och håller på att fixa inför klassfesten. Den börjar om en timme, så det börjar snart bli dags att fixa sig. Har haft lite beslutsångest om vilken tröja jag ska ta, men vi får se vilken det blir.

Jag vet att halsbandet inte passar till tröja nr 1, men jaa jag testade sen tänkte jag inte på att ta av det innan jag tog bilden.. ^^




Cupcake

Det blev chokladmuffins med rosa frosting denna gången också, fast idag blev dom mycket finare! Franzi hjälpte mig, och vi är sjukt stolta över resultatet. De ska käkas upp ikväll när jag är på klassfest, så jag funderar just nu på om jag ska äta den idag innan festen eller imorgon. ^^



bakning på g

Hallåå! Idag har jag varit uppe tidigt för att lämna Melwin på fritids. Nu ska jag baka cupcakes och sen bär det av till Linnea. Ikväll är det klassfest hos henne så vi ska fixa inför den. Jag ska skriva ett tidsinställt inlägg som kommer upp under kvällen också! :) Haare bra

resultatet från förra gången jag gjorde cupcakes.



18.34

Tjeena! Blev ingen uppdatering förän nu, men jag har faktiskt städat hela dagen! Helt sinnessjukt tråkigt, men jag var tvingad. Nu är huset alldeles för rent för sitt eget bästa... Ikväll kommer två gäster från Tyskland, och på fredag kommer ytterligare tre gäster. Alla fem ska stanna över helgen eftersom mamma ska fira sin 40-årsdag med en stor fest på lördag.

Ni har säkert sett bilden förr, men ja ... Har lite bildbrist just nu ;)



dags att sooova

Det är verkligen så att på sommarn är det vissa perioder då verkligen inget händer, och man tänker typ att sommaren är trist. Sen vissa perioder är fullsmockade med saker man ska göra. Denna veckan har jag två fester, en hemmakväll, en kompisträff, massa städande och fem besökare att hinna med. Tror dock att det kommer funka ganska bra ;)

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag skjutsa min lillebror till sin allra första dag på fritids, aaw gulligt! Haha jaja, godnatt! :)



Nu:

Mot Emma, Karin och Alex! :)



19.08

Aaahhh, dags för utomhusträning ikväll! Har inte tränat på hur länge som helst, oupsi :$ Om lite mer än en vecka börjar skolan och de vanliga träningarna inomhus drar igång igen. Ska bli så sjukt najs! Räknar med att jag kommer dö åtminstone de 5 första träningarna för min kondis är verkligen så dålig som den kan bli just nu... Så om jag inte uppdaterar vet ni varför ;)

får väl bjuda på en bild på mig när jag spelar landhockey i sm-finalen i år (tror jag att det är), där vi möter partille från göteborg. jag är den personen i mitten av bilden... jag ser ut som ett mongo, men det gör typ alla mer eller mindre på matcher ^^



Gårdagen!

Gårdagen hos farfar blev väldigt lyckad enligt mig! Jag, pappa, Cornelia och Melwin mötte mina kusiner och deras föräldrar, pojkvän och vår farbror på parkeringen och sen gick vi till farfar och överraskade honom. Sen grillade vi, blandade sallad och såser och lagade pommes. Efteråt käkade vi massa kakor och snackade massa skit, och sen blev det sent så vi gick hem.

Idag var jag på Horze igen, hände inget speciellt! ^^ Imorgon ska jag vara hemma, neeejs. Äntligen lite sovmorgon, det behöver jag ;)

gårdagens outfit, hann inte lägga upp den då så fick bli idag ;)


shorts och linne - ullared, strumpbyxor - h&m, halsband - guldfynd



16.54

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem och sen bär det av till farfar! Vår och mina farbröders familjer har ordnat ett random surpriseparty för honom.

Hörs senare!


Nytt



Har hittills spenderat dagen med Karin och Linnea inne i Malmö. Vi lunchade på BK och sen klippte Linnea sig samtidigt Karin och jag gick en runda på Entré. För min del blev det bara ett halsband, en uggla från Guldfynd.



09.34

Godmorgon alla! Har inte blivit så mycket bloggande på sistone, har varit borta i stort sett hela dagarna och sen igår ville internet inte funka, så ja, har fått leva med det! Nu ska jag göra mig i ordning och senare tar jag, Linnea och Karin bussen in till Malmö. Ska hålla tummarna för att vi ska få finare väder, för i tidningen står det att det ska regna... :(

Tänkte visa några bilder från öppningen av butiken som var igår, men bilderna ligger på mammas kamera så jag får se när jag kan ta över dem till datorn! Hare



19.02

Tjeeeena! Nu ska jag snart laga pytt i panna (...) och så kommer Linnea hit ikväll och ska sova över. Imorgon drar vi till Horze för att göra klart det sista innan öppningsdagen på torsdag. Känner att jag behöver göra reklam för butiken ^^ Rider du och känner för att dra dit och äta av den goda tårtan (som bara kommer finnas på torsdag) och kanske fynda lite billigheter under öppningsdagarna så ligger butiken vid Jägersro Center i Malmö, i samma byggnad som Jysk (där skivlagret var innan).

Peace out.



Earcuff


http://sweetjewellery.blogg.se/

Personligen tycker jag att den här sortens earcuffs är snygga, så jag har letat i affärer efter några att köpa. Dock har jag inte hittat några, men idag kom jag på att jag kunde göra en egen!

Har inte bestämt mig om jag gillar den som den är eller om jag ska fixa till den. Typ förkorta kedjan, hänga på fjädrar eller något annat... Men det fixar jag senare i så fall, just nu får den se ut som den gör.

Dålig kvalité på webcamen.



11.14

Är så sjukt pepp på träning just nu! Har spelat landhockey typ en gång under hela sommaren. Men snart så ska vi nog börja igen, för tränarn skickade ut ett mejl med frågor om hur ofta vi ville träna och sånna saker. Då blir det att fortsätta satsa på U21-landslaget, jag SKA komma med. Någon gång åtminstone ^^



21.39

Hej! SORRY för att jag inte har bloggat på några dagar men har inte haft någon större lust ^^ Jag har i alla fall hjälpt mamma att fixa sin nya affär som öppnar på torsdag - Horze i Malmö. Just nu äter jag kaka men snart ska jag väl sova, är helt yr och trött efter dagen. Imorgon ska jag umgås med Emma och Karin! Yay!



Android-app

Hej! Tänkte tipsa er om min favoritapp till androidmobiler; den heter Phit Droid 2 och finns på Android Market. ^^ Det finns massor av nivåer, och spelet går ut på att pussla ihop figurerna i den markerade fyrkanten. Kan sitta och underhålla mig med detta spelet hur länge som helst, det roligaste jag hittat på adroid market hittills :)

 



You changed my life and all my goals

Tja! Idag har det varit fint väder så jag har solat lite, och varit och handlat med Melwin. Vi (jag) har också lagat middag till mamma, lax med pommes och beasås. Mums :D

Goodbye my lover - James Blunt



21.33

Halloj! Idag har det varit jättefint väder och varmt och allting så en del av dagen spenderades inne i Malmö med Linnea. Vi åt lunch på entré och tittade lite i affärer där inne, sen promenerade vi till tandreglerarn och hann precis i tid! (y) Och när jag kom hem fick jag en positiv överraskning; En ny fridatidning! Yeeey! Så nu sitter jag och läser den! :)



Rör på era fötter oahahaha

Hejhej! Nu är jag med Linnea och för tillfället sitter vi vid datan (NÄHÄ). Snart ska vi se på film eller nåt, och äta nachos som vi har köpt, omnomnom. Linnea vill bara lämna en hälsning:

JAG HAR ÄTIT GLASS MED MJÖLK I SÅ NU E JAG DÅLIG I MAGEN ;) YÄÄÄÄH ;) VET ATT NI VILL HA DET ;)¨

Jag vet att ni inte pallar henne, men det är lugnt för det gör inte jag heller :) ha de gött !



11.47

Godmorgon allihopa! Vakna? Jag vaknade för någon timme sen av att pappa ringde, yeey. Men snart ska jag duscha och fixa mig, för senare kommer Emma och Karin hit. Vi ska äta cupcakes, hehehehe. Annars får vi väl se vad vi kan tänkas hitta på.



You were Romeo I was a scarlet letter

Jag måste erkänna att facebook blir 100 gånger roligare på natten ;) Tre av minst 10 logginlägg från Hanna ikväll, haha. Minnen ♥



23.12

Har känt mig som värsta hemmafrun idag, har städat (dock inte mitt rum, men aa..), lagat mat och bakat cupcakes! Men nu är det mitt i natten och jag ska snart sova... Imorgon ska Karin och Emma antagligen komma hit, så vi ska äta mina cupcakes då heheh. Godnatt!




CUPCAKES

Idag drog jag och Karin in till Lund för att leta praoplats inför nian, men regnet öste på och ville aldrig sluta så vi gick in på ica och köpte ingredienser till cupcakes istället. Sen tog vi bussen hem och bakade dessa hemma hos mig! Så ikväll blir det efterätt, muums!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!