21.49

Shoo! Nu är rummet nästan färdigstädat, alltså det ser bra ut förutom på skrivbordet och byrån, men det fixar jag någon annan dag. Kommer bli om typ tre år? Nu vill jag bara chilla och njuta av att vara ledig i två dagar. Seen taggar vi för prao på måndag!

Åh juste, fick skolfotot för nån vecka sen, tyckte faktiskt bilden blev helt okej! Mycket bättre än de andra åren i alla fall! dålig kvalité pga mobilkamera och dåligt ljus ;)





Good afternoon, dear friends!

Nu är jag överlycklig! No-provet är avklarat, och sista skolveckan innan praon är avklarad. Idag blir det att städa rummet, det ska skina ikväll, tydligen. Det är så stökigt att det liknar ingenting, förutom möjligen ett bombnedslag/soptipp. Vågar inte ens visa bilder, så stökigt är det! Antar att det är mitt eget fel, men aja...

Kan dela med mig av Karins fantastiska städtips, när jag ändå är igång!
- Sätt på hööööög musik, sätt på sköna kläder, och börja städa! Sätt håret i en knut med, ganska skönt!

Med de tipsen kommer rummet säkert skina inom några timmar, speciellt eftersom jag inte har någon bra musik... Men jag tror jag överlever. Hejdå, vi hörs senare!



Close your eyes and count to ten



På vägen hem från flickträningen (den där jag är tränare) idag mötte jag en tiger som rev mig på armen. Nejmen seriöst, världens köttsår! Dom är vilda dom där tjejerna! Nu ska jag nog plugga lite till, sen ska jag sova ♥♥♥ Ha en supertrevlig kväll, och njut av att slippa prov imorgon! Om ni nu gör det vill säga.. Godnatt!


My dreams are bursting at the seems

Håller på att plugga kärnfysik. Jag vet att det är det enda jag bloggar om just nu, men det är också det enda som händer i mitt liv. Imorgon är det ett stort tjockt prov som står först på schemat så det gäller att plugga satan nu! Känns rätt okej att det dessutom är sista dagen imorgon innan två veckors prao. Livet leker alltså.



True story.



This is my life, my friend

you don't know what you've got til you'te missing it a lot



Bild från bästa Italien! Vill dit igeeeeen

Kom hem från skolan för några timmar sen. Nästan hela dagen spenderades på en arkeologisk utgrävning i Uppåkra, tydligen så är den större än Birka. King! (vet knappt vad Birka är....) Nu ska jag plugga kärnfysik i några timmar till och sen blir det engelska. Puss!


It sure felt nice when he was holding my hand

Italien imorgon då! :D



Har pluggat atom- och kärnfysik hur länge som helst nu (känns det som i alla fall!) och nu tycker jag det börjar bli dags att sova! Kärnfysik är SÅ onödigt..! Morgondagen kommer bli extremt utmattande, det blir utflykt med klassen och min lillasysters klass. Verkar sådär kul, men vi slipper tråkiga lektioner, alltid något. Godnatt!


dags att plugga! wohoo!



Eftersom vi har ett supersvårt prov i kemi och fysik på fredag och ska ha läst klart boken på engelska + skrivit recension till på torsdag är det dags att plugga nu! Har bestämt mig, ska från och med nu alltid göra läxorna så snabbt som möjligt. Brukar alltid sluta med att jag antingen gör dem dagen innan eller inte gör dem alls.. :$ Ikväll blir det nog träning, jogging och styrka, usch...


15.01

Halloj! Måndag igen, ogillas. Dock är det den bästa skoldagen i veckan, om man kollar på schemat. Elevens val på morgonen, då min grupp inte har någon lärare (sämst?), klassråd, engelska, franska, svenska och matte. Idag hade vi matteprov vilket gick sådär... Nu ska jag snart ta lite mellanmål och sätta mig och läsa. Peace ♥

Hetastebilden.se! Den är från tältningen med klassen i början av sommaren. vill ha sommaren tillbaks!



Hoppas ni klarar er utan rubrik!

Kom hem från tävlingen i Tågarp för ett tag sen, blev en sväng inom en parkering utan för ica i kävlinge där mamma och en tant hade råkat krocka på vägen ut från parkeringen. Inget hände förutom att en pytteliten bit av de röda lamporna på tantens bil trillade av, så det var ju bra! Nu: plugga till matteprovet som är imorgon! See ya.



We don't know why we feel how we feel inside

Nu har jag käkat en supergod hamburgare med pommes! Känner mig lite forever alone, för absolut ingenting händer någonstans på datorn, Karin lämnade mig nyss på msn för att gå ut med några kompisar... Egentligen borde jag kanske passa på att plugga lite matte (HAHA, never gonna happen) eller läsa några av böckerna jag har fått från skolan. De är About a boy av Nick Hornby (på engelska) och Ninas resa av Lena Einhorn (andra världskriget). Har bara ett litet dilemma... Engelskaboken måste vara färdigläst på torsdag och jag har knappt börjat, och världskrigsboken måste jag blogga om senast imorgon och jag har inte kommit på något att blogga om än...

Kan inte direkt säga om de är värda att läsa direkt... Ninas resa är väl ganska bra, men lite förvirrande, och About a boy vet jag inte än. I alla fall, nu ska jag gå och läsa, bajjbajj! ♥

 

 

 



Nu är det dags för lördagsmyys!

Tjabbaaa! Dagen har spenderats med syrran på en hästtävling i Tågarp och sålt lite av pappas hästtäcken och ridskor. Det var meningen att vi skulle sälja lite grimmor också men så kom en tant och sa att vi inte fick det -.- Ganska drygt att sitta där hela dagen, men det finns två positiva saker:
1) Vi får betalt.
2) Det var varmt idag!! :D
3) Det finns ett awesome VIP-tält för alla utställare och sponsorer med gratis dricka och kakor och supersköna (antar jag, testade aldrig) fåtöljer!

Jag ska i alla fall dit imorgon igen, och jag hoppas på storförsäljning! ;) Nu ska jag snart åka och hämta mat på neppan och sen blire tvkväll! hörs nån annan gång!




Good things come when you least expect them so I don't really mind

God eftermiddag allihopa! Idag har varit en skitbra dag! :D I skolan hade vi inte alltför tråkiga ämnen; no-lektionen var kortkort och mattelektionen var bara oseriös. Sofia planerade mitt giftemål....... Och så hade jag franskaprov, är feeeett stolt att jag klarade det nästan helt utan bekymmer trots allt jag bara pluggade i två dagar. Sen så måste jag erkänna att träslöjden var den roligaste lektionen på dagen, även om jag inte gillar ämnet speciellt, där hände inget seriöst heller. Efter skolan var det dags för mig att vara tränare på riktigt för första gången! ;) Fett kul, även om det inte kom så många tjejer. Men fler ska det bli och vi ska få ihop ett helt lag!! ^^

Nuu ska jag nog snart kanske möjligtvis ta och plugga lite matte. Prov på måndag ju!



I still hear your voice when you sleep next to me, I still feel your touch in my dreams

Aaahhh jag kommer aldrig klara det där jäkla franskaprovet!! Men vi får se, i värsta fall får jag väl göra om det.. ^^ Nu ska jag i alla fall snart gå och lägga mig och läsa min bok Ninas resa som är en biografi om en tjej som levde i Warszavas getto under andra världskriget. Ska läsa den och blogga om den som läxa... Men jaoo, den är ganska bra. Vi får se hur det blir med bloggningen bara, har ingen aning om vad jag ska skriva...

You know what's beautiful? Read the first word again.


mums, turkiet.



You're just a boy, you don't understand

Skriver ett snabbt inlägg innan jag återgår till mitt franskapluggande! ;) Provet är imorgon och det börjar bli lite stressigt eftersom jag ska lära mig 10 verb i 2 olika tempusformer, yesyesyes. Måste bara tillägga en sak, var en duktig tjej i morse och gick upp extra tidigt för att hinna plugga lite verb! ;)

Idag var jag hos tandreglerarn, vilket inte blev så lyckat (delvis mitt fel, ouupsideisy) så jag ska dit om tre veckor igen och fixa det. Just nu pluggar jag somsagt, och det måste jag fortsätta med om jag vill lyckas med franskan imorgon. Pusshej, skriver mer sen! :*





Some people say it will never happen, that we're just wasting time

Tjeena dudes! Jaa, nu har jag kommit hem från Italien. Det var supernajs där, 35 grader varmt och så åt jag glass varje dag. Har även blivit massa pizza och pasta och sånt typiskt italienskt, och så har jag shoppat. Har köpt två linnen, ett par jeans, ett par örhängen, nagellack och mascara. Det fanns en billig sminkaffär som heter Kiko - make up Milano eller något sånt, och där sålde dom massa olika mascaror för 3.90 euro/styck. Sjukt billigt, och nu återstår det att se om de är bra. När vi var på Kiko köpte vi sex mascaror och fyra nagellack för ungefär 300 kronor!

I alla fall, nu hinner jag inte skriva mer, måste plugga inför ett franskaprov som är på torsdag. See ya later!



bild från weheartit.



22.27

Tjoo! Nu har jag hunnit med massa, har skrivit packlista och börjat packa, skapat en blogg som heter hotdog-felicia (tveksamt om jag tänker använda den...), lagat supergod mat, ätit den och spelat wordfeud. Alla säger att det spelet är så himla kul, men ja, det är okej. Fast man blir lite beroende av att gå in och kolla hela tiden om något har hänt! Värt att testa i alla fall. Jag heter nilssonfelicia om du vill lägga till mig. Nu ska jag packa klart och sen duscha och sova!

Jag tänkte göra några tidsinställda inlägg, men har absolut ingen aning om vad de kan handla om! Så jag uppdaterar på måndag, eller någon gång i Italien om jag får tillgång till dator, eller wifi till mobilen.



It ain't about how fast I get there, ain't about what's waiting on the other side, it's the climb.

Vädret idag har varit lite halvt konstigt. Imorse blåste det rätt så mycket och var molnigt när jag gick till skolan, men sen blev det lite sol en stund. Fem minuter senare spöregnade det, och efter ytterligare fem minuter var det sol igen. Liksom wtf?

För övrigt kan jag berätta att jag har haft ont i vaden i en vecka, så jag gick till skolsystern och frågade henne vad det kunde vara. Hon sa att jag hade en blödning i muskelfästet (låter inte det sjukt äckligt?) så jag ska inte träna förän det har gått över.

I alla fall. Nu ska jag packa och äta kladdkaka som min syrra och hennes kompis nyss bakade. Muums ♥



Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Tjena mittbena! Som jag skrev häromdagen ska jag till Italien imorgon med mamma och Cornelia, så det kommer inte bli någon uppdatering förän tidigast på måndag då jag kommer hem. Så just nu håller jag på att skriva en packningslista, och sen ska jag packa. Jag får bara ha handbagage med mig!!! D: Så det blir en pluttresväska för min del, men jag tror att jag klarar mig. Skriver mer sen, bye!



If I were a boy, I think I could understand

Hej folket! Just nu sitter jag och försöker hitta motivering till att plugga franska glosor, det känns SÅ onödigt för tillfället. Jag kan liksom inga, och då är det inte kul någonstans... Snart är det träning, och min idé om att köra moppe dit sket sig när himmlen öppnade sig och regnet vräkte ner! Så jag får väl ta bussen då.

Efter skolan var jag med min tränare och visade landhockey för en fjärdeklass, och dom var duktiga tycker jag! Blir antagligen mer visning nästa vecka. Så nuuu ska jag sluta med detta, jag måste faktiskt plugga!! Hörs senare :)

Haha, fin bild på mig för över ett år sedan.



Good night sleep tight.

Okej, kan säga att det INTE kommer upp någon bild på min mat idag. 1) Jag failade. 2) Jag tänkte ta en bild ändå men glömde det.

Det får bli mitt sista inlägg för idag, måste ha min skönhetssömn. Imorgon blir en lååång dag! Inte för att jag vet om det blir det, kände bara för att skriva det. Godnatt! ♥



Everything is never as it seems

Nuuuu ska mästerkocken snart starta kvällens utmaning - kycklingfilé med pommes och beasås. nej, det är inte sån pulversås.... Kanske kommer upp någon bild sen, men bara om jag är tillräckligt stolt över resultatet ;) Bajbaj!

Hur snygga mustascher?! Och coolheten ligger verkligen i släkten...
När jag och min syrra skulle spela in en parodi på titanic... ;)



I just wanna feel real love

Tjena! Idag har jag spelat en match. Eller aa det var meningen att vi skulle möta Nayan i en träningsmatch, men vi hade inte tillräckligt med spelare så vi skulle blanda oss istället. Men det var bara jag och Sofia som kom dit, och hon skulle inte vara med så jag var ensam :'( Men det gick bra, mitt lag vann med 3-1. Wihoo!



Mobilskal

Har ju letat efter ett skal till min kära mobil ett tag, och nu hittade jag ett billigt för några dagar sen! Dock svart och ganska tråkigt, men ändå. Ville hellre ha ett genomskinligt utan någon färg, men jag får se om jag köper ett annat senare. Detta kostade 100 kr på Teknikmagasinet. Bilden är suddig för att jag tog den med webcamen... Nu ska jag bara våga sätta på mitt skärmskydd, jag är rädd att det ska bli fel så jag vågar aldrig ;P



Ny design! Yay

Kände att det var dags för en ny design, gillade inte den gamla sådär jättemycket... Den nya är en gratisdesign från designadinblogg.se, det enda jag har gjort är att lägga in en profilbild och skriva några rader där. Får se om jag byter header senare, jag diggar denna!

GAMMAL


NY


they don't think what they say before they open their mouths

Ojojoj, nu börjar jag bli stressad. Känns som att mitt schema är helt fullspäckat för en vecka framåt, men det tror jag egentligen inte att det är. Ikväll ska jag till Jennie på födelsedagsfest och imorgon är det match i Lund klockan 10 på morgonen. Det var helgen. Det som händer i veckan är de vanliga träningarna, landhockeyvisning i skolan, va med Karin på måndag, och på onsdag eller torsdag (koll, jag vet) åker jag till ITALIEN! Yes, jag har längtat! Vi ska vara där över helgen för att hälsa på några kompisar och åker hem på måndag morgon.

Det är Parma vi ska till, jag lånade bilden från google :$




I'm sorry, I can't afford a ferrari

God eftermiddag! ^^ Idag har jag hämtat min moppe på verkstaden, wiiihooo! Idag ska jag baaara chilla, och imorgon ska jag till Jennie som fyller 15. Igår var jag, Linnea och Becki ute och letade present till henne, därav ingen uppdatering. Vi hittade den perfekta ;) Så, nu ska jag fortsätta chilla, är jättetrött! D: Peace.



Some music

Åh, jag är kär i Biebers musik! Förut gillade jag inte honom speciellt, vilket jag inte gör överdrivet mycket nu heller, men jag ÄLSKAR hans låtar.

 


That should be me


Pray



That should be me, holding your hand

Tänkte att jag inte hade bloggat på länge, men sen kom jag på att jag bloggade ju igår! Haha
Idag var en ganska så chill dag, svenska, franska, idrott och hemkunskap stod på schemat. Hyfsat god lunch dessutom, och så slutade jag 13.50. Nu ska jag i alla fall göra läxor är det tänkt. Så vi säger väl så. Bye!

Nej kolla så fint! Så ser det ut på vid en gravsten på kyrkogården här i byn. (Brukar besöka den när jag inte har något bättre för mig, hihi) Sånna stenar skulle jag också vilja ha vid min gravsten ^.^



it feels like more than distance between us

God eftermiddag alla! Usch, idag har inte varit någon bra dag! :( Igår på träningen sträckte jag någon muskel i rumpan, så den har gjort ont hela dagen, och nu på eftermiddagen höll jag på att dö av svält (haha, skolmaten var inte god...), så jag kom på den briljanta planen att svänga inom ica på vägen hem. Sen kom jag på att plånboken ligger hemma, och jag skulle cykla så det tog nästan en timme pga motvinden... Men nu ska vi inte klaga, nästa vecka åker jag till italien på långweekend med mamma och Cornelia! :D Livet leker alltså.

Om en timme är det träning, OH YES. innan dess ska jag nog göra lite läxa. peace out !



baby you can do no wrong

Tjaa folket, större delen av dagen spenderades med familjen och mormor och morfar, först åt vi lunch på någon restaurang i Röstånga och sen chillade vi hos mormor. Nu ska jag sova, imorgon är en ny dag! Som dessutom är fullproppad med saker jag ska hinna med... Jaja, godnatt! ♥



Shopping @ ikea

Igår blev det en tripp till Max, xxx Lutz och Ikea. Vi lunchade på Max, kollade runt på xxx Lutz, och handlade och åt middag på Ikea. På ikea köpte jag en lampfot och skärm och en tavelram. I ramen ska jag sätta in massa bilder som ett kollage, massa bilder på folk jag tycker om. Sen spanade jag in en hylla som jag ska köpa och ha kläder i, kommer bli perfa! :)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning, vi ska snart käka smörgåsbord med mormor och morfar. Muuums!

Såhär ser mina nya saker ut, FAST ramen är svart och lampan har en fyrkantig fot också. Ska fotta allt sen och lägga upp här! :)
Lampskärmen heter Stycke och ramen heter Nyttja.




godmorgon!



Emmiiish!



Så pinsamt, skulle egentligen skriva detta igår, men hann inte riktigt.. blev liksom akut illamående så jag gick och la mig.

Igår fyllde Emma 15 år! Det firades med kladdkaka och läsk ute på gräsmattan utanför skolan (istället för att ha SO), minst 10 sånger till henne i klassrum, korridorer och i matsalen, och en kram. Grattis Emma, hoppas du hade en bra dag!



14.25



shorts och t-shirt - ullared. skärp - new yorker. klocka - o.n.e / Guldfynd

Hittills idag har jag varit och lämnat min moppe på verkstaden, eftersom den har gått sönder :'( och så har jag duschat, och snart ska jag till max och äta lunch. För övrigt kan jag berätta att vädret är ganska fint idag, såhär när det är helg och allting. Åkte till verkstaden i bara t-shirt, mhmm.

au revoir.



Jag saknar dig



let's do it like they do on the discovery channel

Hahahah, min lillebror är så söt...



thank god it's friday

Idag cyklade jag en sväng till Nova Lund för att leta skal till mobilen och praoplats. Det gick sådär, har några ställen jag ska ringa om praoplats på måndag, för de som jobbade idag var inte säkra på om de tog emot praoelever. Skal-jakten gick inte heller så bra, så om du vet något ställe som säljer skal till HTC Wildfire S hyfsat billigt (under 200 kr) får du gärna berätta ;)

Nu är det helg så jag ska bara chilla! God natt!



Hallå! Igår var jag på bio med mina kära t...

Hallå! Igår var jag på bio med mina kära tjejkompisar, vi såg Jag saknar dig. Sjukt sorglig film, men rolig på en del ställen. Rekommenderas! /mobilblogg



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!