Baby you light up my world like nobody else

Godmorgooon peeps, just nu chillar jag med lite musik och fixar med min mobil. Den laggade satan igår så jag återställde den, så nu är den som när jag precis hade köpt den! Inga kontakter, inga appar och inga bilder. Anyway, idag händer ingenting förutom att min familj är utbjudna på middag av mormor och morfar ikväll. Blir säkert bra!



en ring som jag gjorde i träslöjden. stolt som fan är jag !


19.43

Tumblr_m37567k6gr1rsfu3eo1_500_large

6970811136_2b6aa2187a_b_large

Har gäster just nu, och ville vara extra social så jag satte mig vid datorn! Det blev årets första grillade kött till middag och senare är det dags för efterätt. Längtar till den, heheheh... Laddade ner instagram förut och äntligen vill det funka på min mobil!!! Jag heter nilssonfelicia för det som vill följa mig ;)


If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change



Ok nu är det vår för det är faktiskt löv på vissa träd!! Helt awesome. Dessutom var skoldagen ganska bra, hade nationella, ingen idrott, chill grupparbete och allt sånt. Det nationella provet var uppsatsskrivning på engelska och jag kom på direkt efteråt att jag hade glömt skriva rubrik. YAY, där rök mina mvg-chanser.


We thought those days would never end

399556_321221077909917_246164275415598_1058232_118806618_n_large

Tumblr_m2vtljshtz1qf3gy5o1_500_large

Tumblr_m2o73v2yol1qcu5tuo1_500_large

428222_361117673921756_249396261760565_1119549_1593116460_n_large

Tumblr_m2a7k9dhtj1rslcd2o1_500_large

Tumblr_m2nfln3agt1r8bd6fo1_500_large
Tumblr_m1tearphhc1qk20q5o1_500_large
we♥it


17.17

Sitter och kämpar med en fet uppsats som är mer än försenad... Den innehåller 5 mindre uppsatser om olika områden inom demografi, OCH DEN BLIR FAN ALDRIG KLAR. Kan inte kocentrera mig på uppgiften och det är inte alls roligt... Ironiskt att jag har valt samhällslinjen till gymnasiet. jyqfwdujh



We can burn brighter than the sun

Tycker jag förtjänar ett diplom för bäst uppdaterade blogg. Men det har hänt lite saker så har inte kunnat skriva. I helgen var jag upptagen med att fly från yxmördare i Jönköping och denna veckan har jag tränat, pluggat lite och varit på ett litet möte. Trevligt värre.





the weekend

Tjaa! Tänkte bara dela med mig av helgens planer, för jag kommer nämligen inte uppdatera då. Imorgon blir det att packa och på lördag sticker jag till Jönköping. Nu tänker ni säkert, waow, nu ska felicia göra något ascoolt. Men nej, jag ska på möte med svenska landhockeyförbundet. Men det blir säkert nice, har ju Hannapanna med mig så. Nu blir det lite mat och sen ska jag faktiskt åka på träning. Hare!



It seems like we've been living in fast forward, another moment passing by

Har haft världshistoriens bästa skoldag idag! Nationella i engelska, tre timmars håla, träslöjd. Betyget jag fick på min skärbräda gjorde ju inte saken sämre heller. Efter skolan var jag och köpte en klänning och ett nagellack och nu sitter jag och skriver CV så att jag kan söka sommarjobb. Jag vet att det redan är april, men bättre sent än aldrig! Och dessutom var det soligt! Awesomeneeeess.



Dagens

Dagens humör: Glad ända tills min syrra började kaxa, då var jag arg.

Dagens frisyr: Plattat utsläppt, vilket jag ångrade när det var svettig idrott i skolan...

Dagens låt: The Supremes - Baby Love, för att jag spelar den på musiken.

Diana+ross+%252528124%252529_large

Dagens fundering: Varför närmsta Ica ligger så himla långt bort?

Dagens borde
: Göra någon av mina feta inlämningar, demografi och idrott.

Dagens snilleblixt: Baka kakor som jag kan äta imorgon på nationella!

Tumblr_lzgbkf1pco1r4jlh1o1_500_large

Dagens konstaterande: Snilleblixt är mitt nya favoritord.

Dagens vill ha: Sommarjobb och nya kläder.

405565_355215827825348_340852789261652_1602016_1835033480_n_large

Inspiration | Bilder


Sommarkläder

Jag vet någon som snart ska ut och shoppa sommarkläder!


16.02





Några av mina ringar på bild. De är köpta på massa olika ställen, typ Gina Tricot, Guldfynd och Mischief. // Har fått kommentarer om att ni läsare gillar mina bilder, tack så mycket! 

Just nu hänger jag med 2 st sexåringar som håller på att riva hela huset, och nej det är inte alls jobbigt...... Senare ska jag laga middag och tagga för nationellt prov i engelska som är imorgon.


All you do is treat me bad, break my heart and leave me sad


Några bilder från i somras. // Kom hem från skolan för ett tag sen, seg dag gånger tio. Gillar inte tisdagar egentligen, har bara massa långa lektioner. Men nu är jag hemma i alla fall och jag ska försöka tvinga mig själv att göra några läxor och kanske börja packa lite smått till på lördag, då drar jag till Jönköping!


New in

Har köpt lite nytt på sistone. Skorna kommer från skopunkten och tröjan är second hand. Skorna är ett tips, de finns i massa olika färger för bara 99 kr/par. På skopunkten då alltså.


Don't worry, be happy

Jag överdriver inte när jag säger att denna dagen har varit den bästa på länge! Jag fick reda på att jag är preliminärt antagen till mitt förstahandsval på gymnasiet, det har varit skitfint väder, jag slutade 13.20, hade inga dryga lektioner och ikväll är det träning. Fem av fem toast på denna dagen!



Litte somriga men kanske inte så bra bilder... Solglasögonen är ganska nya och köptes på Glitter!


Musik i sidomenyn

Fick en snilleblixt nyss och kom på att man kan ju ha små youtube klipp i sidomenyn på bloggen? Har aldrig sett det i någon blogg förut men nu har jag det på min. Till höger i menyn, precis under twitter-länken (som också är hyffsat ny) finns just nu tre låtar som jag gillar. We are young, Up all night och Tröjan du hatar.



So let's set the world on fire

Hej, jag älskar denna låten, hejdå.


SATURDAY


Igår blev det födelsedagsfirande på o'learys för min farfar som fyllde år. Min familj, mina kusiners familj, min kusins kille, farfar och hans sambo. Sen mötte Malmö FF Kalmar och det var skitviktigt för dem att se på, och efter matchen blev det tårta hemma hos farfar. // Idag har vädret varit helt perfekt så jag har varit ute massa. Nu ska jag äta eftersom jag håller på att dö av svält. Så nu vet ni det.


Jag blir blind när alla lampor lyser


Var ju en sväng till Malmö vid lunchtid idag för att laga tandställningen, och sen när jag kom tillbaka åt jag en hamburgare med pommes på kebabvagnen. Sjukt skönt att det var så soligt väder!! Det är fortfarande helt okej, så om jag blir klar med den satans SO-inlämning ska jag ta rullorna till träningen ikväll.


17.22


MEN TJA, idag är det onsdag för er som har missat och vi fick veta våra resultat från svenska nationella proven i skolan. Gick aaaasbra ! Nu ska jag försöka tvinga mig själv att göra engelska, franska och SO-läxor. Ganska sådär astråkigt...


Summer

Cool-girl-guitar-love-nice-favim.com-339765_large

Tumblr_m038hfizni1qc63yeo1_500_large

Tumblr_lkzhak0umh1qey1awo1_500_large

Tumblr_m1emikdvno1r1697to1_500_large

we♥it


20.19

Okej här kommer dagens bekännelse: jag har ett tråkigt liv. Inte tråkigt för mig, men tråkigt för de som inte känner mig. Därför har jag absolut inget att skriva om för tillfället! Det mest intressanta jag kan komma på just nu är att jag har gjort om i mitt rum och att jag har tagit sönder min tandställning. Så det blir ett besök i Malmö på torsdag för att fixa det!

Tumblr_lq949ela7p1ql9181_large


Here I am, asking you for one more chance


Chachaaa, just nu sitter jag hemma hos Linnea, har sovit här. Var och shoppade idag och hittade världens skönaste svarta jeans på h&m för hundra spänn. Asbilligt! Vet dock inte om dom håller länge men whatever. Ikväll blir det påskmys med familjen. Ha det gött!


I wanna stay up all night and jump around until we see the sun

Spenderat halva dagen i Malmö med pappa och bror och smakade sushi för första gången i mitt liv. Inte min grej alls... Resten av dagen spenderades i soffan, men imorgon ska jag skaffa mig ett liv och umgås med kompisar! Det + städning = resten av mitt lov.



En bild som jag har tagit till mitt slutprojekt i bild. Egentligen hade jag velat ladda upp några bilder på månen som jag fottade idag men sanningen är att jag inte orkar föra över dem till datorn. De får vänta tills en annan gång.


4 april

Sen i lördags har jag varit hemma kanske 3 timmar sammanlagt? Haha nej men typ. Det + att vårt internet inte vill som jag vill är varför jag inte har uppdaterat. Idag ska jag ha pluggdag x 10 och försöka få klart massa SO-saker. Hare!



10.17

Mitt internet har varit nere sen i fredags och jag visste inte vad jag skulle göra av mitt liv tills pappa räddade mig. Idag ska jag va med några kompisar hela dagen, och det är lite stressigt med tiden för bussen går om 45 minuter och jag sitter i pyjamas... Anyways, hare gött!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!