Träning


Riktigt länge sedan jag tränade landhockey senast, ska bli skönt att göra det ikväll igen. Tränaren har jobbat, varit sjuk, varit bortrest osv hur många måndagar som helst. Så ikväll slår jag på stort och kör till och med rullor dit. Satsigt säger jag bara.


Faaaaan



Wear it like a crown


Hängde med Becki och hennes familj till Malmö Stadsteater för att titta på Cirkus Cirkör och Wear it like a crown igår. Jag var helt sjukt trött och på slutet höll jag på att somna, hehe... Men jag tyckte den var väldigt bra faktiskt :) Tog inga bilder för det fick man inte, så denna kommer från Cirkus Cirkör's hemsida.


Hur man ökar bredden på sin blogg

Fick ett önskemål om att hjälpa till att öka bredden på bloggen, så här är en guide jag slängde ihop. Hoppas den funkar! Ursäkta den kassa kvalitén på bilderna, men man ser i alla fall.



1. Klicka på "Design" i översta menyn, klicka sedan på "Redigera stilmall" i menyn under.





2. Bläddra ner till avsnittet som heter #wrapper. Här kan du ändra bredden på hela bloggen. Bara ändra siffran efter "width" (som är understruket) till önskat antal pixlar.





3. Bläddra till avsnittet som heter #content. Det är spalten där alla inläggen hamnar, och det är oftast där man vill ha det bredare för att t.ex. kunna ha större bilder. Ändra talet efter "width" till önskat antal pixlar.





4. Bläddra till avsnittet som heter #side. Detta avsnittet bestämmer över sidomenyn, alltså där man (de flesta) har en presentation av sig själv och länkar till de senaste inläggen och kategorier m.m. Här ska du också ändra siffran efter "width" till önskat antal pixlar.




- Förhandsgranska och se om det ser bra ut innan du sparar. En bra grej kan vara att kopiera hela stilmallen till en annan blogg, en testblogg, och ändra den där. Sen är det bara att klistra in den i sin vanliga blogg. Annars är det risk för att hela designen blir helt fel och man inte kan få tillbaka det som det var från början.

- Side + content = wrapper. Ungefär. När jag har ändrat bredden på min blogg har jag behövt ha wrappern lite bredare än vad side och content är sammanlagt. Till exempel: Min side är 200 px och min content är 800 px. Då behöver wrappern vara lite bredare än 1000 px för att inte sidomenyn ska hoppa ner. Kanske 1025 eller något sånt, men det får man prova sig fram. 

- Nu måste du göra en ny header i och med att din blogg är bredare, annars kommer det finnas plats bredvid headern och det kanske inte är så jättesnyggt om du frågar mig.

LYCKA TILL! Kommentera om du har några frågor.


But someday I will find my way back


Gammal instagrambild ftw!!
Chillat på fotbollscup halva dagen och gjorde sen årets första besök på glasskiosken. Trodde inte alls att det skulle bli varmt så jag tog långbyxor och ingen solkräm. Varmt blev det, så byxorna bytte jag till shorts men hade fortfarande ingen solkräm så mina armar har en fin färg nu.


Till balen





Här är vad jag kommer ha på mig på nians bal som är i juni! Klänningen köpte jag i Ullared förra helgen, och jag äääälskar färgen!! Skärpet fick jag till ett par shorts, halsbandet och skorna köptes idag på Guldfynd och Din Sko. Tror det kommer bli asbra!


Story of my life









We're the colours of the rainbow


Kompisdag i skolan idag! Inte sådär jättekul kanske...^^ Niorna var ledare för grupper med barn från hela skolan och så gick vi runt och lekte massa lekar. Sött. Nu taggar vi långhelg som ska sovas bort!


16.06



Såhär spenderade jag min dag igår! Vad som fick hänga med från Ullared var lite smink, basplagg och strumpor men även en balklänning som jag älskar! Nu ska jag bara hitta några fina vita skor att ha till, sen är det skitbra.


Du ljög fan bättre än delfinerna simmar

Min dag har spenderats hemma hos Becki och vi har gjort två egna danser! Sjukt stolt över oss. Det var meningen att vi skulle ha dem på våran egna idrottslektion men det blev inte så. Danserna är till Summer Paradise med Simple Plan och Hot n Cold med Katy Perry.





SATURDAY







Mobilbilder från tidigare göteborgsresor. || Om det hade blivit som jag ville hade jag varit i Göteborg och spelat utomhusmatcher just nu, men nej. Fick istället en jättebra grillkväll igår, ska träffa Becki idag och imorgon blir det en tripp till Ullared. Minst lika bra!


The mountains are white and the ocean is blue


Instagrambild. // Kom hem från skolan vid 4 idag, stack iväg en stund och käkade glass med Linnea och nu ska jag snart iväg igen. Ska träffa typ halva klassen nere vid stranden och grilla korv! Ska bli mysigt. ^^


See the fact that they just can't have my ass back is about to come over them

Älskar. Denna. Låten.


I wanna be your friend not your enemy


Sitter här och borde egentligen skriva på någon av mina inlämningar men sitter istället och sjunger för mig själv. Så det är precis som det brukar vara här hemma. vet att jag har ett intressant liv


Le moped





Bilder på min coola moppe. // Hann inte blogga igår som ni kanske märkte. Jag åkte in till Lund direkt efter skolan med Linnea, sen drog jag iväg på möte och efter det åkte jag fram och tillbaka lite innan jag landade hemma, åt lite paj och gick och la mig.


Would you lay down in my arms and rescue me?


Snygga tjejer på bild! // Var och kollade på några tjejkompisars konsert igårkväll och efter det var det tjejkväll, som jag skrev igår. Idag har jag bara varit hemma och tittat på tv, och snart tänkte jag jogga en runda innan jag går och lägger mig. Inte för att jag är taggad på det, känns bara som att jag inte har tränat på 100 år och kanske eventuellt möjligtvis ska vi spela en cup i helgen.


They try to pull me away but they don't know the truth


Nu tar jag snart moppen och lämnar den lilla byn där jag bor för att åka in till storstan (pfft) och träffa Alex och Karin. Vi ska kolla på Emma, Linnea och Beckis konsert. Sen ska vi hem till Alex och käka hamburgare och vara allmänt coola. Så nu vet du det.


Senaste på instagram

Senaste på instagram // följ mig: nilssonfelicia


Le cat


Ganska bra dag till största del. Var i tennishallen på idrotten och spelade tennis (duuh..?), askul! Och nu när det ÄNTLIGEN är fredag ska jag bara njuta av att slippa läxor och imorgon ska jag vara med the girls. Later!


Reprisbilder



Har pluggat hela eftermiddagen. HAHA, nej jag skojade bara, men jag önskar att jag hade kunnat. Glömde anteckningarna i skolan. (Provet är imorgon......) Men som tur är hade jag en snäll klasskompis som skickade dem till mig så mitt liv är räddat. Eller något.


2 maj 2012

Vad jag gör nu: Sitter och tjockar mig med chips och musik framför datorn. Vad jag borde göra nu: Plugga som fan eller laga mat. // Nationellt prov i matte imorse, trodde det skulle gå skit men det var mycket lättare än jag trodde. Får se hur det går sen!



19.07



Min moppe har varit sönder/trög/någotsånt hur länge som helst och nu har pappa äntligen kunnat fixa det! Den kom hem idag (hahaha) så det blir att köra till skolan imorgon!


13.47

X_3e4170d3_large
Hade en asbra valborg igår med tjejerna. Så nu är det maj och vår och allting och det enda negativa med det är att det är nationellt prov i matte imorgon. Nice att jag var uppe till 4 igår och jag kommer inte kunna somna ikväll osv.


De senaste dagarna


Det har varit sjukt varmt. Särskilt igår, över 20 grader på eftermiddagen!

Vi hade gäster och grillade på lördagen.


Supervackra blommor, särskilt maskrosorna.

Blev bjuden på restaurang av mormor och morfar på söndagen. // Ny klänning från H&M

Åt en god frukost imorse - fruktsallad av banan, äpple och kiwi plus två skivor chiabröd. MUMS


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!