19.17

Men tjaaa. Idag är det torsdag och det är en bra dag förutom att jag har NO på morgonen. Imorgon är det sista dagen innan påsklovet så då ska jag och min klass leka påsklekar med några åttor. Så nu ska jag gå och koka två ägg och måla dem jättefint så att jag vinner tävlingen om vem som har finast ägg! :D



RING



Här är vad jag köpte till Alex i födelsedagspresent i helgen! Den kommer från Gina Tricot, och om det är svårt att se så är det en ring. // Alex som har tagit bilden.


17.31


Bild som jag fottade igår på bildlektionen. Haha. // Har suttit och kollat gossip girl ett tag så nu är det dags att räkna lite matte. Imorgon är det diagnos och eftersom jag är mattesnillet #1 kommer det gå skiiiitbra. Eller nåt sånt.


Can you feel the raindrops in the desert


De senaste dagarna har det varit skitvarmt, för er som har missat det! Nästan så att man vill byta om till bikini och lägga sig och sola i trädgården. Nej men, det var faktiskt 18 grader (!!!) när jag kom hem från skolan idag. Så går jag raka vägen och sätter mig framför datorn. Bra där, Felicia.


Biofilmen


Såg ju The Hunger Games på bio igår och den var sjuuuukt bra, även om den var lite förutsägbar ibland. Om du inte har sett den än, SE DEN!


THE HUNGER GAMES



Ikväll bär det av till Lund med kompisar för att se den här filmen på bio! Har inte läst böckerna för jag brukar inte gilla den sortens böcker, men helt ärligt verkar de ganska bra. Tror jag bara är lat egentligen... :$


16.28

Glömde helt bort att det var sommartid imorse så jag gick upp en kvart innan bussen till min brors fotbollsträning gick... Blev lite stressigt där men vi kom dit i tid i alla fall och efteråt köpte vi frukostbullar på ica. // Blev en asbra kväll igår, först middag med ett gäng härliga tjejer och sen bjöd vi in några killkompisar på filmkväll och såg What's your number. 

Tumblr_lu1hjaq3fw1qfdwsio1_500_large


Tumblr_lud2a6bbcz1r60zhwo1_500_large

Tumblr_ldmz1limhy1qa2xsmo1_500_large
we♥it


Teenagerposts = the story of my life









16.17

Hittade den perfekta (hoppas jag i alla fall...) presenten till Alex när jag var i Malmö idag, och även en tröja till mig själv! Tvingade mig själv att stanna kvar där tills jag hittat en present så jag var tvungen att äta lunch där också. Kan lägga upp bild på vad jag köpte imorgon, för jag vet inte om Alex läser min blogg ;)




FREDAGSMYYYS


Äntligen fredag och helg och allting!! Ifall ni undrar så ska jag sova, äta godis och titta på tv. Ska till Alex på tjejkväll imorgon så jag var iväg och letade present till henne idag på Nova Lund. Och jag kom hem med *TRUMMVIRVEL* .... Inget. Men ska iväg imorgon igen och då ska jag köpa något!


Oh I swear to you, I'll be there for you, this is not a drive by

Har nyss gjort veckans sista läxa och nu ska jag chilla framför ett avsnitt av Gossip Girl (världens näst bästa serie, The OC kommer på förstaplats) och äta lite chokladpannkakor som mina syskon har gjort. Liver är la gött ibland!

Tumblr_l97rpdjy131qb9uyvo1_500_large



20.47

Tjooo, idag har jag blivit tvingad att laga mat och det blev köttfärs och paprikasoppa, mooooms. Nu måste jag göra några läxor som inte hanns med förut och sen blir det att sova! Kul liv man har jao. För att ni inte ska dö av tråkighet kommer här en parodi på Party rock anthem med thecomputerner01 @ youtube. Han är bäst, just sayin'



Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit

Nej, det blev inget med de 50 franska orden. Hemskt men sant. Får väl stå ut med alla sura personer som jag arbetar med om Québec imorgon på franskalektionen. Sååååå. Nu ska jag sova. 



Fin bild va? Jag har tagit den själv. *stolt gånger tio*


You drive me crazy, you drive me insane

Jag är sur för det är meningen att jag ska skriva 50 ord på franska om turismen i Québec men det står inte ett skit om det någonstans. Illa för jag är sent på det som vanligt och det ska skickas iväg senast 21.00 ikväll... KÄNNER MIG LAGOM BRA NU SÅ JAG SKA NOG GÅ OCH DEPPA. HEJDÅ



Detta bandet följde mig på twitter och jag bara who is that? Så lyssnade jag på denna låten och den är väl bra?


HAHAHA JAG DÖR NU







På riktigt, vad hade man gjort utan internet? Älskar denna tumblr sidan ♥♥♥♥♥


Den där blicken du ger mig är gammal nu



Bild från iförrgår. Hittills idag har jag bara ätit och slappat framför tvn, men snart ska jag iväg. Btw så hade jag ju andra delen av nationella i biologi igår, då man skulle labba. Gick mycket bättre än vad jag trodde och jag fick till och med använda min egna planering som jag skrev i onsdags. Den var nog inte så dålig som jag trodde...


Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder





Var ute på promenad med min mammas kamera idag och fottade massa bilder till skolan precis som igår. Eftersom jag bor på landet blev det många fina bilder på... åkrar. Men aa, jag tror att jag är nöjd i alla fall.


Get out of my head and fall into my arms instead


Sitter och försöker flytta lite bilder jag har fottat till skolan men antingen är det något fel på mig eller på datorn för det går fan inte som jag vill.... Men snart ska jag dissa min gamla skrothög aka datorn och gå och läsa om One Direction i min nya frida-tidning. Gillar tidningar bättre än datorer för de är inte elektriska ♥


Now and then I think of all the times you screwed me over


Håller på att somna i stolen... Dagen har varit sjukt ansträngande du vet, hade ett prov, hade franska, slutade 13.50, slöade framför tvn, skrev klart en engelskuppsats. Så nu ska jag duscha och sen gå på en dejt med kudden. Hörs någon annan dag.


You didn't have to cut me out, make out like it never happened and that we were nothing



Härligt med nationellt prov i biologi idag och jag kunde typ 1% av vad jag borde kunna. Men det gick väl ok och jag ber till gud att jag blir godkänd! På fredag är det dags för labb och ska jag vara ärlig hoppas jag på att läraren dissar min planering och ger mig en färdig för annars vettefan hur det kommer sluta.. o.O positiv chey


Dagens.

I lördags när jag och mitt lag var i Göteborg och spelade SM var vi på coop/ica/whatever och handlade, och när vi kom tillbaka till hotellet gick min kompis Hanna på toa så jag lånade hennes mobil och skrev denna facerapen. OCH ALLA TRODDE PÅ DEN

Nu ska jag gå och baka en kladdkaka. Ha en nice kväll och plugga NO om du är 96:a som jag och ska ha nationella på onsdag!!!!



DETALJ




Har fått en uppgift i bilden där man ska fotta 12 bilder under olika "kategorier" eller vad man ska säga. Till exempel glädje, vänskap, detalj, mörker osv. Funderar på att använda någon av de här två bilderna till "detalj"?


SM-GULD!!!

Äntligen fick jag och mitt lag vårt guld som vi har kämpat för i många år. Vi blev även seriesegrare och fick en guldmedalj för det. Så nu är allt perfekt, till och med vädret, och ikväll blir det att fira med kladdkaka på träningen. Wooop wooop!



Leaving

Ni som tycker att jag bloggar dåligt får tyvärr leva med det ett tag till för i helgen ska jag åka upp till Göteborg och spela SM-slutspel!!! Så jäkla taggad!!! Ser fram emot en mysig bussfärd med 2464321 landhockeyspelare vid en mindre mysig tidpunkt... (HALV FEM PÅ MORGONEN) Så nu blir det att packa, duscha, bre mackor och SOVA.

Här kommer två somriga bilder bara för att det snöade häromdagen. PHA. Hörs på måndag!





Onsdag

Hej här kommer ett jätteintressant inlägg. Idag ska jag plugga som fan för imorgon har jag ett franskaprov och jag kan inte någonting alls, känns det som i alla fall. Sen får jag nog läsa biologi också i och med att det är nationella nästa vecka. 

Tänkte precis skriva FAN VAD GLAD JAG ÄR för att det börjar bli vår men sen kom jag på att jag inte är särskilt glad. Vet inte varför, men aaa... 



Min sköna tisdag

Sitter här och skriver in franska glosor som jag ska lära mig till på torsdag. Ord som linbana, likbil och liftkort. Sånt som man inte ens kan på engelska, och som man klarar sig finfint utan....!

Och så lyssnar jag på min spellista "glass" på spotify. Enda grejen är att jag har gratis-versionen som innebär att man bara kan lyssna på varje låt 5 gånger/månad. That awesome moment när alla bra låtar är blockade.





You're turning heads when you walk through the door

Shit pomfritt vad varmt det var idag!!! Använde skinnjackan för andra gången detta året och hade även kjol och strumpbyxor. Var inne i Lund med Linnea och gick på stan. Köpte en klocka, solglasögon och en halsduk (för att den kostade 10 kronor. JA 10 KRONOR, helt sjukt. Var tvungen att köpa den). 

Nu ska jag kolla Gossip Girl och sen ska jag sova och tagga träningsmatch. Det är samling i Lund 9.30 (!!!). Jag säger bara: tur att det är studiedag på måndag... 



20.47

Men tjaa! Jag har blivit sjuk. Feber, hosta, halsont och sånt roligt. Får se om det blir någon skola imorgon eller om jag får ligga hemma en dag till. Såg klart på The O.C idag så det är ju lite deppigt om jag ska va hemma... Här är i alla fall lite musik som jag har lyssnat på de senaste dagarna (mest för att de ligger på spotify-topplistan):

Laleh - Some die young


Norlie & KKV - Tröjan du hatar


One Direction - What makes you beautiful


Amanda Fondell - All this way


Den svenska björnstammen - Svalkar vinden


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!