21.56

Men tjaa! Har ju varit i Tyskland hela sportlovet och kom hem med tåget för ett tag sen. Har gjort massa saker som att åka skidor och pulka i alperna, simma, gå i München och Salzburg och ätit brezels till frukost varje dag. Nu ska jag underhålla mig med 99 olästa inlägg på bloglovin och sen ska jag sooooova! 



15.30

Men tjaaadå, sjukt skönt att kunna sova hur länge man ville i morse, det var faktiskt längesen! Nu ska jag packa för imorgon ska jag och min syrra flyga till Tyskland där vi ska hälsa på en kompis och åka lite skidor och sånt. Ska bli kalasnajs! Men nu måste jag packa, har inte börjat haha... 



Friday


Man kan ju alltid låtsas att man är i Turkiet...

Så fort jag kom hem från skolan idag bar det direkt av till Hannah för att planera lite träningar och sen fick jag springa hem för att hinna till träningen som inte blev ett dugg seriös. Nu sitter jag i min säng och funderar på när jag ska göra bildanalysen som ska lämnas in idag? Sen ska jag kolla the o.c och sen sova, låter som en awesome fredag. Och det bästa av allt: JAG HAR LOV!




Tröjan du hatar



Wednesday

Men tja, idag har jag två bildanalyser att skriva, en propagandabild att fixa och matteuppgifter att räkna... Har änsålänge idag bara byggt ihop en bokhylla och hjälpt min syrra att baka tårta så det är dags nu eftersom allt ska vara klart på fredag........ PANIK GÅNGER TIO.



14 februari

Som alla redan vet är det alla hjärtans dag idag, vilket jag inte kommer fira överhuvudtaget. Men min so-lärar bjöd på choklad och geléhallon vilket gjorde hela lektionen snäppet trevligare än den redan var (host). Anyways, ni som är lika forever alone som jag denna alla hjärtans dag får ett hjärta av mig som tröst:

Tumblr_lzch77ugug1r22s0fo1_500_large
we♥it


18.16


Ikväll blir det att kolla en landhockeymatch precis innan träningen! Det är killarna från min klubb som ska spela mot ett lag från Lund. Ska bli naaajs. Hörs imorgoooon, peace!


13 februari


Det enda som hände i helgen var att det snöade. Och snöade. Och snöade. // Igår skickade jag in min gymnasieansökan!!! Gick hur länge som helst och velade mellan olika program och skolor men nu har jag bestämt mig och det blir säkert bra! :)


Jag har glömt dig en vacker dag

Tja peeps, denna dagen har varit ytterst ointressant och kommer fortsätta så.. Var på jobbet, ska snart äta middag och sen ska jag åka hem till min tränare, hoho.

Tumblr_lza2knzvu51qhwidio1_500_large



Cause baby you're my Teddy Graham, I think I'm gonna name you Pam

Sitter och lyssnar på parodier av en av mina favorit-youtubers och funderar på om jag ska kolla på melodifestivalen? Ska nog åtminstone kolla Ulrik Munther, mest bara för att liksom. 



I'd hoped you'd see my face, and that you'd be reminded that for me it isn't over


Här sitter jag i pyjamas och kollar på massa avsnitt av bästa programmet, och vad ser jag? DE HAR LIKADAN KAFFEKOKARE SOM MIN FAMILJ. Såååå awesome! // Kom hem från Linnea för ett tag sen. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och imorgon ska jag jobbaaaa. Hare gööött!


Kvällens nöje

The O.C + godis + onepiece
unbeatable


HELG!


Började helgen med shopping med 3 tjejer och imorgon blir det tjejlunch hos Linnea. Kanske även ska jobba. Känns sjukt segt att alla utom jag har sportlov nu... Men jag tror jag överlever skola en vecka till!


Dancing


Vad gör jag uppe mitt i natten? Jo, jag sitter och fixar med en grej till idrotten där vi har gjort en egen dans i olika grupper och förut idag fottade Linnea och jag alla danssteg. Här ser ni två vackra smakprov och även dagens outfit som är: det som låg närmast imorse när jag steg upp.


Just chillin'

X_13800b26_large

Chacha! Sitter i skolbiblioteket och chillar i soffan (medans de som går på biblioteksråd just nu äter MASSA kaka...) Hade ju nationellt prov förut och det var klart vid halv tolv, sen åt jag och sen dess har jag haft håla. Nästa lektion, som är träslöjd, börjar inte förän 14. Rässå bra dag ändå. Hoppas det gick bra för alla andra nior i morse! Peace


Keep calm and carry on



we♥it // Snart är det dags att sova så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok!
Imorgon är det som sagt dags för andra delen av nationella provet i svenska, lycka till alla andra nior som också ska göra det!

Godnatt!


16.58


Har varit en bra dag i skolan trots att det känns som att allt är bajs haha. Hade ju nationellt prov igår vilket jag tror gick bra, och idag efter skolan var jag på ica och handlade fika som min svensklärare sa till oss att ha med till vår tretimmars uppsatsskrivning imorgon. Nu ska jag gå och laga mat!


Everybody's busy living and dying not thinking about what they're doing


Awesome att börja veckan med sovmorgon till halv tio och dessutom sluta 13.20. Sedan jag kom hem har jag bara chillaxat framför tv:n och taggat nationellt prov imorgon. Senare blir det middag och träning! Bara fyra träningar kvar till SM, waaahhhh helt sinnes.


Jag saknar dig mindre och mindre



Kom hem från Göteborg igår vid halv tio-tiden? Spelade bara en match som vi förlorade med 2-1, synd för vi har annars varit obesegrade hela säsongen. Förutom det var jag på netto och köpte godis, sjukt stolt för att jag hittade både dit och tillbaka! Även om det bara var ungefär 200 meter att gå...



Aller à Göteborg


Yes, nu är jag på väg till Götet! Blir dock inte liseberg denna gång, men jag har en endaste match att spela. Hade egentligen två men det andra laget fick inte ihop tillräckligt med spelare. Är hemma igen ikväll någon gång. Hare gött!

hoppas ni gillar kvalitén på bilderna, de togs med min gamlagamla tegelstensmobil som jag hade för ungefär ett år sedan. tider!


18.57









I don't have to say you were the one that got away



Don't lose who you are in the blur of the stars


Dagen har hittills bestått av: Engelskpluggande, Frida-läsning, facebookande och bloggkollande. Nu sitter jag bara och är sugen på godis men kan inte göra något åt det! wäää. Mitt liv just nu är lika intressant som en betongvägg men jag tror det är på väg uppåt, haha.


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!