What am I supposed to do when the best part of me was always you?



Funderar på att ta upp detta med bloggandet igen...? Men jaja, vi får se. Förresten, glad midsommar i efterskott! Jag firade i Linköping med familjen och några släktingar. Bilden är från när vi var i skogen och plockade blommor till midsommarkransarna. 
I n s t a g r a m  :  n i l s s o n f e l i c i a


In another life I would be your girl


Har inte skrivit här på ett tag och kommer inte att göra det igen på länge heller... Men det har hänt massa; en awesome bal, min födelsedag, skolavslutning och sommarlov. Sen i fredags när jag gick ut nian har jag varit med kompisar varje dag och jag tänker fortsätta så ett tag till. Sen är jobb på Falsterbo Horse Show i en vecka och även en roadtrip i Storbritannien inbokat innan jag börjar gymnasiet till hösten...


Följ mig på instagram istället: nilssonfelicia


BAL



Just nu sitter jag och taggar inför balen! Jag åker om knappt två timmar och innan dess ska mitt hår hinna torka innan jag ska sminka mig, fixa håret och klä på mig. Men jag tror det kommer bli braao. Kommer ha på mig klänningen och skorna på bilden + en vit kofta, skinnjacka och någon väska.


De senaste veckorna

De senaste veckorna har bestått av det på bilderna ovan. Vänner, sol, mat, musik, jobb, gossip girl, you name it. I helgen var jag på bästa klassresan, gårdagskvällen spenderades med vänner och imorgon är det bal. Kan det bli bättre?


MIN FÖDELSEDAG

Idag fyller jag 16 år, woop woop


08.10


Random bild - Idag är det den 1 juni, vilket betyder att det är 6 dagar tills jag fyller år! Wihoo! Och så ska jag på klassresa, jag sticker om 20 minuter. Hare gött!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!