17.47

Tjoo! Idag har det varit fint väder så jag har varit på stranden med min lillebror. Vi fick glasspengar av mamma så ett besök på glasskiosken blev det också. Det var sjukt varmt och jag tror nog att jag åtminstone har blivit liite brunare, haha ^^ I morse när jag kollade efter var det ungefär 27 grader i skuggan, och det betyder: uuuut nuuu!



Nothin' on you



Nova Lund

Var precis på Nova Lund med min lillasyster och åt på mcdonalds, tittade i affärer och köpte godis. Jag tror att jag ska spara pengar till en mobiltelefon, och då står valet mellan Sony Ericsson Xperia X8 eller HTC Wildfire S. I morse bestämde jag mig för X8:an eftersom den är billigare, men när jag kom till affären blev jag kär i HTC:n, så det blir nog den jag köper.



Godnatt.

Usch, ikväll har jag känt mig rastlös x 1000! Har chattat lite med några kompisar och så har jag kommit på att jag vill köpa en ny mobil men vet inte riktigt vilken än. Men nu vill jag sova, är sjukt trött.. Imorgon blir det nog att städa klart rummet som jag aldrig hann innan jag åkte, om jag orkar... Godnatt! ♥



Hemma igen!

Nejmen tjeena! För några timmar sen kom jag hem från campingen, som har varit superbra! Campingen var utanför helsingborg så vi var på festivalen och såg rix fm festival igår! Vi såg bl a Ulrik Munther, Victorius (vem de nu är??), Broken Door och Erik Segerstedt. Tidigare samma dag var det bröllop på campingen, första bröllopet jag har varit på sedan mina föräldrar gifte sig 2003! (y) Det har till och med varit fint/okej väder, så annars har vi bara chillat och käkat glass. Äntligen lite sommarkänslor!



Ses om 3 dagar

Som jag skrev i förra inlägget ska jag iväg och campa med Linnea imorgon! Kommer förmodligen inte hinna blogga imorgon, åker efter lunch, och kommer inte ha tillgång till internet där. Så, vi ses på fredag, kanske blir något mobilinlägg däremellan! Puss & kram

sär bild men ja... bjuder på den ;)



happy days

Shit vilken härlig dag det har varit idag! Det har varit varmt och skönt och hela dagen har spenderats med kompisar. Först filmade jag, Sofia, Rebecka och Johan klart filmen vi håller på med, och efter det skulle vi till neppan och äta. Men Sofia ville inte följa med så det blev bara vi andra tre. Sen efter det chillade vi hos Becki tills efter middagen och sen gick vi hem. Sjukt najs! Nu ska jag packa, ska på camping med Linnea imorgon! Ciao



Finare väder?

Herregud, ett under har skett! Det verkar som att det kommer bli fint finare väder idag. Än det har varit den senaste veckan, alltså. Det har bara regnat och varit grått och molnigt och kallt men idag ser man himlen och solen lyser litegrann. Ska in till Bjärred sen och filma med tjejerna, och om solen fortsätter lysa tänker jag cykla! *stolt*



Städar rummet.

Japp, som rubriken säger är jag mitt uppe i att städa mitt rum. Började innan idag vid tre ungefär, och då såg det ut som ett bombnedslag... Dock börjar det ta form nu, varför det har tagit så lång tid är för att jag har haft några pauser och dessutom tagit bort mitt fönster för att kolla en grej. Nu är det dock på plats igen! Jag blev också väldigt sugen på att skaffa nya möbler så snart blir det en tripp till ikea för att inhandla en ny byrå! :)

Är sugen på byrån på bilden, eftersom jag kommer få plats med massa kläder där i, men annars kör jag på en mindre eftersom mitt rum är ganska litet... :P

Byrå från möbelgruppen Malm och sånna smålådor att ha småsaker i, från IKEA



Yesterday

Tja! Igår var jag ju hos Karin, och Emma var också där. Vi gjorde typ inget speciellt, chillade, åt supergoda cupcakes, hade en lite spontan photoshoot och åt pizza. Bilderna ska jag dela på facebook senare men jag vet inte om jag får lägga upp dem här. Men den här bilden måste dom väl tillåta mig att lägga upp? Alla är ju snygga på den! Utom möjligtvis jag men skit i det...



Justin Bieber

Ja okej, jag har aldrig gillat Justin Bieber... Men nu hittade jag en spellista fullproppad med Justin Bieber som Rebecka och jag gjorde en gång, så jag lyssnade på den. Han är verkligen inte är så dålig som alla säger..




Shoppat!

Godmorgon alla! I fredags, ni vet då när jag inte hann blogga, då var jag och hjälpte mamma att flytta sin butik. Den ska flytta in typ bredvid Jägersro Center i Malmö, så vi var där då. Jag var inne på centret ett par gånger, och när jag kom hem hade jag lite saker med mig! Hittade saker som jag letat efter och som jag vill ha (såklart?) och jag hade presentkort, så varför inte lix?


Klocka från guldfynd - pilotbrillor från guldfynd - nagellack från kicks



23.11

Tjena mittbena! Nu har jag spenderat ett helt dygn med Linnea, och egentligen var det meningen att vi skulle hem till Emma ikväll men det fick vi inte... :( Men det får bli en annan gång. Nu sitter jag och lyssnar på musik och smsar med lite kompisar. Jaha, vad har jag mer att berätta... Typ att det har regnat hela dagen?




Hej & hejdå!

Hejhej! Skulle egentligen bloggat innan men hann inte :( Nu ska jag till Linnea så blir mer bloggning imorgon, heh. Bajjbajj, lyssna på denna låten om ni får tråkigt:



I miss the sun

Usch, jag saknar verkligen solen ... Jag menar hallå, det är juli, inte oktober?! Jag blir bara deppig.. Jaja, den kommer väl så småningom, har hört rykten om att den för tillfället håller till längre upp i Sverige. Så ikväll blir det väl deppartid i min säng med tidningen jag både fick och läste ut igår.. NEJ nu ska jag sluta vara så tråkig, ska minsann komma på något bra att skriva om ikväll! Bajjbajj ♥

Bild från i höstas, men ja... regn som regn!



I'm walking on sunshine!

Nu har jag ätit tacos till lunch och pannkakor till efterätt och ska bege mig till Lomma för att hämta ut mitt körkort! Har hittills bara haft ett körkortsbevis som jag fick när jag klarade teoriprovet, men nu ska jag få mitt riktiga, coola körkort! Blir antagligen mer bloggning ikväll, annars hörs vi imorgon! ciaao



Gårdagen.

Godmorgon! Blev inte mer än ett inlägg igår eftersom jag typ dog på soffan runt 11-tiden på morgonen, sen vid fyra vaknade jag igen och gick in och la mig på mitt rum. Sen sov jag ungefär till åtta på kvällen eftersom pappa väckte mig då. Hade ju glömt att göra en sak som jag hade lovat pappa :$ Men ja, jag sov i alla fall på natten också, I'm proud!



10.06

Hejhej! Sorry för ingen uppdatering igår men jag spenderade dagen (och natten) med 3 galna/konstiga/korkade/underbara tjejer. Först träffades vi runt tretiden för att spela in en skräckfilm vi håller på med, och så kom vi på att vi ville sova över hos Sofia. Så jag körde hem, packade och duschade och skyndade tillbaka till Sofia. Vi beställde pizza och sen satt vi uppe hela natten. Vi gjorde inget speciellt, spelade kort, badade, ringde göteborgare, myste och åt överbliven pizza. Känner dock hur trött jag är nu så det blir nog en tupplur på soffan sen! ;)

Har tyvärr inga bilder från dagen & natten, och vet inte om jag får låna Sofias och Karins!



NAGLAR

Halloj! Igår var jag ju med Karin och Linnea hemma hos L och kollade på 80-tals tjejfilmer. Eller ja, det blev en. Sen åkte vi hem till mig och sov över och nu har dom åkt hem. Idag fixade vi varandras naglar, Linnea fick världens snyggaste! Dock blev mina helt fail och kladdiga så dom får ni inte se ;)



Linneas hand! Det var jag som målade dom vita strecken, fyyyy vad jag känner mig duktig. Nejmen dom blev faktiskt bra, de bästa är de 3 i mitten och min favorit är den lila. ringfingret!

Hare bra!

 



Harry Potter och dödsrelikerna del 2



I vanliga fall brukar jag inte gilla den här sortens filmer, men Harry Potter är ju ändå Harry Potter och vem gillar inte honom liksom?! Detta var den åttonde och sista filmen, och även om jag inte har sett (eller läst för den delen) Halvblodsprinsen (film nummer 6) eller Dödsrelikerna del 1 (film nummer 7) så hängde jag med och tyckte att denna var jättebra. Lite skratt blev det också, haha!

FILMEN FÅR 4,5 AV 5 STJÄRNOR!



Gårdagen.

Godmoooorgon! Igår hade jag en jättebra dag och var knappt hemma alls - därav bad update! Eller ja, no update... Men ja! Först åkte jag med mina syskon och mormor och morfar till Landskronakarnevalen som jag aldrig hade hört talas om faktiskt, men där var massa folk och stånd där man kunde köpa allt från kläder och smycken till mat. Jag köpte dock inget. När jag kom hem hade jag ungefär 5 minuter på mig att byta om och fixa till mig lite innan Linnea och hennes familj kom och hämtade upp mig, sen åt vi middag på puben The Old Bull i Lund och gick på bio och såg Harry Potter.



00.20

Tjeenis! I eftermiddags bar det av mot Bjärred för att träffa Sofia, Rebecka och Karin. Vi planerade lite till vår film vi ska spela in och sen köpte vi chips och chillade hos Becki. Vi kollade runt lite i skogen och på ungefär 10 minuter blev jag attackerad av minst 9 miljoner myggor och det låg mördarsniglar över allt...



Kladdkaka á la Felicia och Melwin



Japp, här ser ni mitt och Melwins mästerverk! Det är en vanlig kladdkaka med choklad, smarties och geléhallon på! Om jag ska vara ärlig kunde vi skippat geléhallonen, dom smälte och blev konstiga, och så smakade dom väldigt mycket, och väldigt sött x) Men annars var den fett god! Speciellt dagen efter när det har stått i kylskåp hela natten.

RECEPT
Ingredienser:
- 2 ägg
- 2,5 dl kakao
- 2 tsk vaniljsocker
- 100 g smör
- 1 dl vetemjöl
- 1/2 tsk salt

Topping (eller vad det kallas):
- Riven blockchoklad (så mycket som man vill ha, jag använde typ 2 rader)
- Godis (t ex smarties, geléhallon)

Såhär gör du:
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull och vispa ägg och socker pösigt i en skål. Blanda sedan i resten av ingredienserna försiktigt och häll smeten i en bröad form. Grädda i ugnen ca 15-20 minuter beroende på hur kladdig du vill att kakan ska vara. När du har tagit ut den strör du på riven choklad så att det smälter och lägger på godiset. Använd det godiset du tycker om eller ta något helt annat som t ex kokos eller strössel, men tänk på att gelégodis smälter på den varma kakan!

 



14.27

Goddagens! Idag har jag ju varit på begravning, shit, när tårarna väl hade börjat rinna kunde dom liksom inte sluta. Efteråt bjöds det på smörgåstårta vilket jag inte gillar, så jag levde på kakor ett tag och nu när jag kom hem åt jag två varma mackor. Nu ska jag ta en bit av min kladdkaka jag bakade igår, heheheh muuums! Lägger upp bild och recept senare, det är nämligen ingen vanlig kladdkaka! ;D



...







Ny header

Har precis gjort en ny header som jag är ganska nöjd med ;) Ska bara lägga in en text på den också, men vi får se när den kommer! Hare bra.

FÖRE


EFTER



EN VECKA FRAMÅT

såhär ser det ut en vecka framåt. inga planer större delen av veckan, men det blir väl träffa lite kompisar, chilla hemma på soffan, åka till nova lund? och på lördag blir det den senaste Harry Potter-filmen med Linnea och hennes familj! tydligen finns det åtta delar men jag har nog bara sett de fem första.. men, men!



vart tog solen vägen?

Usch vilket jävla pissväder vi har idag då... blir väl att sitta hemma hela dagen och dega. Kanske baka en kaka? Ska kanske skjutsa Melwin till en kompis senare, yay jag som älskar att köra moppe i regnet!!!! Ska också se om vår stenålderssymaskin kanske vill funka i fem minuter så att jag kan sy klart mina shorts. Och så ska jag fixa något att ha på mig imorgon när jag ska på begravning. Äh, vi hörs igen när jag har något kul att skriva om. Peace out



00.54

Hejhej! Idag har jag varit med Linnea hela dagen, egentligen skulle Karin också va med på eftermiddagen men hon kunde inte! :( Just nu chattar jag med några kompisar, men ska väl snart få lite sömn! Klockan är trots allt nästan ett på natten!

Brw sorry för att det inte blev några inlägg idag men vårt internet har laggat hela dagen! :/



11.08

Godmorgon folket! Idag ska jag antagligen vara barnvakt till Melwin och hans kompis en stund sen, och så kommer Linnea antagligen hälsa på mig också! Nej, får väl hitta på någonting idag, det är ju trots allt sommarväder! ;)



Everywhere you go I'll be there

Idag har jag varit riktigt snäll mot min lillebror! Vi har lekt på en lekplats i nästan en timme, och sen köpte vi bullar och godis på ica som vi åt till lunch när vi kom hem. Imorgon ska Melwin ha en lekdejt här hemma, hehe. Ska väl bli lite smått kul!

Nu ska jag snart fixa mig och byta om för jag ska till min kusin ikväll. Han fyller nämligen 19 år, ska bli najjs! (:
Han en go kväll så bloggar jag mer imorgon!



Måndag

Godmorgon! Igår fick jag strömavbrott som varade i typ en sekund... Datorn slocknade och när jag tittade på andra grejer som radioklocka osv så funkade allt. Men nästan alla som bor här i närheten fick strömavbrott, men det varade längre hos vissa. Btw så blev det träning igår! Sjukt nice, fast vi var bara fyra personer där plus tränarn. Men det blev lite spel i alla fall och det var kul! :)

Gick upp för nån timme sen och käkade en macka med sylt på (för marmeladen är slut..) och drack o'boy. Muuuums! Ska väl inte göra nåt speciellt idag, kanske umgås lite med min lillebror. Vi får se.. Hare!



En rolig historia



What are words



hur. bra. är. inte. denna. låten?!



Trädgården

Tycker ju somsagt att det börjar bli dags för nya, fräscha bilder till bloggen, så för någon timme sen drog jag ut i trädgården för att göra det bästa av situationen. Här kommer ett smakprov, inte direkt toppenbilder kanske. Snart ska jag fixa mig lite och gå en promenad med min kamera så får vi se vad jag kommer tillbaka med. Ciao!

 



Godmorgon!

Tjeena, sorry för att jag inte bloggade igår med var ju i Falsterbo och när jag kom hem var jag stentrött så jag åt middag och lite glass och sen somnade jag nästan direkt... Men nu är jag fit for fight, yeeey. Ska passa Melwin ett tag sen blir det antagligen Falsterbo senare och kanske träning ikväll. Ska bli naaajs! (:

Köpte en onepiece igår på Falsterbo Horse Show, visar en bild senare! :)



Why is everybody so obsessed? Money can't buy us happiness

Usch, idag har jag haft en riktig tjockisdag, men det tycker jag faktiskt att jag förtjänar. Jag har ju trots allt varit på Falsterbo Horse Show och jobbat i två hela dagar, passat Melwin i 3 och köpt ett choklad till mamma. Imorgon blir det förhoppningsvis sista Falsterbodagen, och då ska jag shoppa! Blev inget förutom godis igår men imorgon ska jag åtminstone köpa en hoodtröja och en onepiece.

neeeej nu börjar jag få slut på bra bilder till bloggen... får snart ut & ta nya!



You shouldn't worry about what they say

Chacha bloggen! Idag är jag ledig från Falsterbo, wiihoo! Så jag ska åka till Linnea och äta glass med henne och kanske Karin. Just nu käkar jag supergoda muffins som min syrra bakade igår och så dricker jag päron-mer! MUMS. Nej nu ska jag snart åka till Linnea, pussen! ♥



Falsterbo.

Hejhej! Sooorry, blev inget mobilinlägg idag från falsterbo, men hade typ ingen tid.. Idag var det i alla fall roligare än iförrgår! (: Jag köpte världens godaste hamburgare med pommes (för 95 fucking spänn?!) och godisremmar :] Imorgon ska jag antagligen träffa någon kompis, och så ska jag handla ett paket glass!



21.26

Goookväll ;) Jag hann faktiskt med både att sola mer och spela the sims ;) Sen gjorde jag pizza, åt upp den tillsammans med familjen och sen hamnade jag här igen. Ikväll ska jag klippa av jeans till shorts och platta håret, ahahaha. Nejmen jag pallar inte att mitt hår ser så fult ut när det är lockigt så... Men jag ska lägga mig tidigt i alla fall för ska till Falsterbo imorgon igen! Blir mobilinlägg (:



You make me wanna say omg

Tjenixen! Nu har jag varit ute i trädgården och chillat med Melwin! Han badade och jag solade, sen åt vi glass med jordgubbssås. Muuuuums!! Idag är det jättefint väder, solen står på. Dock går den i moln då & då och så blir det kallt... men men! Nu har han stuckit iväg med pappa och jag funderar på om jag ska spela the sims 3 eller sola mer? ciaao sålänge!



I kissed a girl and I liked it

Förlåt, men denna bilden var ju bara bäst! Haha



bilden kommer härifrån


Someone needs to put an end to it all

Godmorgon! ♥ Blää idag är jag seg och har ont överallt... Men det ser ut att bli en fin dag så jag ska nog duscha och klä på mig snart och gå ut en stund med min lillebror. Nej nu har jag inget mer att skriva, får se om jag hittar på nåt kul sen! Hare



A different city every night

Nejmen hej! Sorry för mitt trista mobilinlägg innan men datorn var upptagen och jag fick göra det bästa av situationen! Dagen har mest bestått av ont i fötterna, ett kallt utställartält och en trött Felicia. Nu äter jag körsbär och kärleksmums och lyssnar på musik. Och snackar med mina efterblivna kompisar! Hihihi. Peace out



Tja! Glömde göra tidsinställt igår! :( men...

Tja! Glömde göra tidsinställt igår! :( men nu är jag hemma från falsterbo och mina fötter är döda... bloggar nog mer sen, ciao! /mobilblogg



Skrivna ord finns kvar för gott, det du säger bleknar bort

Så, nur har alla tjejer lämnat mig. Dagen bestod av kakbak, middagslagning (? haha), körsbärskrig och chill i trädgården. Och så har Linnea bestämt att hon ska ha en fest med klassen, fett! Nu ska jag bara chilla, och imorgon ska jag till Falsterbo Horse Show med mamma, jag ska hjälpa henne att jobba. Hon har nämligen ett utställartält (?) där. Horze, om ni ville veta. Ska vara där hela dagen så jag fixar ett tidsinställt! Pussen

Delar med mig av en av Veronicas lite äldre låtar, V för Vendetta från plattan "Och vinnaren är".



15.41

Tjeeeenis! Har precis varit iväg med tjejerna på neppan och hämtat Melwin hos Elliot så nu hamnade jag här igen. Tjejerna är snart påväg hit till mig så medans jag väntar ska jag spela The Sims! (: Bajbaj!



You make me feel like i'm living a teenage dream

Nämen godmorgon! Jag har precis ätit upp min frokust som bestod av kladdkaka med vispgrädde och några godisbitar. Innan jag började med den skjutsade jag Melwin till hans kompis Elliot så dom ska leka några timmar medans jag sitter här hemma och spelar sims. Dessutom ska jag ut och käka lunch med tjejerna på Neptunigrillen innan jag hämtar honom.



Mitt senaste projekt

Ååh nej - nu börjar jag bli en sims-nörd igen..  Men aja! Det är kul! ;)

Började bygga ett hur för ett par timmar sen och blev klar för ett tag sen. Och så har jag en liten familj i huset också - den består av två föräldrar som nyss fått sin första son! Haha.

Den sista bilden är bara för .. tja, jag vet inte. Men jag diggar den i alla fall ;D



The sims 3

Tja! (; Jaa, kalaset var ju slut för flera timmar sen, 14.00, men kunde inte gå in på datan och det gick inte att blogga från mobilen, men ja, here I am! :D Kalaset var väl sådär, 12 skrikande sexåringar som alla ville olika och vissa började gråta för ingenting ... dessutom var dom flesta killar! Nu ska jag spela the sims 3, hejdå!



Godnatt,

Nejnu är det nog dags att sova, ska ju trots allt vara lektant på Melwins kalas imorgonbitti!
Ellerja, kl 12 men ändå! ^^

Sov jättegott så bloggar jag mer imorgon när kalaset är slut!
Hare ♥



Årets händelse!

Asså jag måste bara berätta om årets händelse, för den inträffade nämligen på konfirmationen jag var på idag!
En kille i konfagruppen skulle hoppa på en sån hoppboll på bilden (dock inte med prinsessor på, men men) för att förstärka deras tema tro, hopp & kärlek. Hela publiken skrattade när han började hoppa, men alla garvade när bollen sekunderna senare smällde, killen trillade framlänges och det enda som var kvar av bollen var en bit plast!

Som tur var fick min kompis det hela på film och det ligger på facebook! Skulle gärna lagt upp det här men vet inte om jag får + vet heller inte om det går!



Konfirmation

Howdy! Idag har jag varit på Karins konfirmation och dessutom varit och ätit middag och chillat hos henne efteråt! Dock har det spöregnat och åskat sen i eftermiddags och har precis slutat. Körde moppe hem och blev plaskvåt!! Det var helt hemskt! Man kunde vrida ur typ en liter vatten ur mina jeans och strumpor, OCH; för att göra mitt liv ännu mer besvärligt, fick jag motorstopp ... YAY, fuck my life!

trodde först att motorstoppet berodde på för lite bensin eftersom jag glömt tanka, men det var bara för att det kommit in vatten på fel ställen så moppen var snart igång igen! :)



Mina syskon

Asså jag dör så söt min lillebror var när han var liten! Nu är han sex år ;)







Shopping

Var och shoppade med Linnea på Nova Lund igår, och kom hem med en berlock från thomas sabo! :) fick ju ett berlockarmband av mina kusiner & deras föräldrar när jag konfirmerades, och ett presentkort på smyckesbutiken Mischief av mormor och morfar. Berlocken var en grön sten, och jag visste inte att det var månadsstenar när jag köpte den, men det är det i alla fall. Det är maj månads, och jag är född i juni men skit samma! Den var fin :)

Annars köpte jag inget igår, kollade efter kjolar, klänningar och shorts till i sommar men hittade inget! Lite tråkigt men. Fast det blev ju en glass på McDonald's också ;) McFlurry Ballerina Kladdkaka, den är SÅÅ GOD..


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!