20.21

Idag har jag bara pluggat, ätit och pluggat lite till. Har prov i genetik på fredag eftersom läraren kör hårt på allt som har med biologi att göra inför nationella. Är evigt tacksam till vem-som-nu-bestämmer att jag slipper kemi! ♥♥♥ Nu ska jag kolla gamla videos från facebook, hörs!



19.19

Denna dagen har varit bra! Höjdpunkten var när jag kom hem från skolan och pappa stod och stekte pannkakor. Nu ska jag träna, ska bli gött! Peace



this week



Come feel this magic I've been feeling since I met you


arkivbilder.

Idag kan jag säga att jag har varit duktig, utan att ljuga. Jobbade från 11-15, när jag kom hem städade jag undan lite saker sen igår och sen efter middagen har jag pluggat biologi. Vår no-lärare kör hårt på allt som har med biologi att göra eftersom vi har fått det i nationella proven. Nu ska jag avsluta ett "jobb" jag började med förra helgen och sen får vi se vad som händer. Sen är det ju skola imorgon, everybody say wehååå!


30 bilder // 11: En bild från din senaste resa

Senaste resan gick till Berlin och Sachsenhausen med skolans nior 16-17 november 2011, asnajs resa även om vi bara var där 2 dagar!



Everybody just have a good time


Awesome helg so far. Igår var jag med pappa och köpte chips och pizza kit och sen kom Emma och Karin hit och sov över. Planen var att köra The OC-maraton men vi somnade efter ett avsnitt. Nu ska jag fixa till mig lite och sen bär det av till några kompisar till familjen. Peace


30 bilder // 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll



Känner många snälla personer, men var tvungen att välja en så det fick bli tjejen till vänster på den ytterst normala bilden här ovanför. Vi ser inte ut så på riktigt... Hon heter Emma och går i min klass, woop woop.


All the lights that light the way are blinding

Vad jag borde göra nu:

- Plugga engelska, franska, religion och biologi
- Baka kärleksmums
- Hjälpa till med middagen

Vad jag gör istället:

- Sitter här och laddar upp massa bilder på solnedgångar

Läxor och matlagning har aldrig varit någon av mina starka sidor och inget jag är särskilt intresserad av heller. Men jag får väl ta det som en man och försöka stå ut.

Kakan gör jag endast för mina franska-kompisars skull. Hoppas ni är glada.








15.15


Tar en kopp vaniljte och sätter igång ett avsnitt av världens bästa serie. Känns bra såhär mitt i veckan! Sen blir det att plugga engelska och franska och så ska jag nog hinna med att göra en plåt kärleksmums till franskalektionen imorgon. Gott.


TUESDAY





Arkivbilder. // Lugn skoldag, gillas! Missade dock två lektioner eftersom jag höll i två idrottslektioner istället. Så det blir väl att ta igen det någon gång de närmaste timmarna och sen blir det träning. Ha det gött!


Pixlr-o-matic



Testade nyss pixlr-o-matic. Det är en hemsida där man kan lägga på effekter och ramar på bilder och den finns tydligen även som app och download till datorn. Jag älskar det, hehe. Bilden föreställer två av mina dior-parfymer och togs för ett tag sen med min digitalkamera.


New in

199.- på h&m - och de ser snyggare ut när de är på benen och inte hänger på en galge (eller hur det stavas?)
Me like! ♥


Sköna killar



30 bilder // 9: En bild på din favoritplats

Utomhus på sommaren. Med vänner.



Just some awesome music


Min fina katt! :')


Bruno Mars - Marry you


Oasis - Wonderwall


Katy Perry - The one that got away


All the roads we have to walk are winding




Har inte särskilt mycket lust till att skriva så mycket på bloggen just nu, men det kommer nog komma upp bilder, musik och sånt i alla fall.


After all, you're my wonderwall









Just nu:



Just wanna make the world dance, forget about the price tag

Tjeena! Kom nyss hem från mitt lilla jobb, alltid lika trevligt att tjäna extra pengar. Har dessutom kommit på var jag ska söka sommarjobb, typ. Kommer säkert bli asbra! Jag har hunnit spelat Super Mario på wii, världens bästa spel!! Nu ska jag bara sitta här och vänta på middagen, typ. Ha en bra kväll!

we♥it


NAMNSDAG




Idag har jag namnsdag, weehoo!
Har bara fått ett grattis :(


Like a shadow flows in the rain, like a foreign flame in the dark



Det blev inga pollymuffins idag när Karin var här för vi hade inga ingredienser, och pappa hann inte handla så vi stack på en shoppingrunda istället. Blev inget köpt för min del men Karin köpte en ring i alla fall! Nu är hon på bio och ska se The girl with the dragon tatoo och jag sitter här och taggar jobb imorgon. Höres!


12.17


Godmorgon! Idag sov jag ändå hyffsat länge och nu har Melwins kompis kommit hit på besök... Snart kommer Karin också och då ska vi baka pollymuffins! ;) Imorgon ska jag jobba, weehoo! ... Hörs sen!


30 bilder // 7: En bild du aldrig har laddat upp

Bild från hotellrummet i Turkiet senast. Busigt av mig att stå i sängen! woop woop


Fredagen den trettonde



Jag är verkligen SJUKT stolt! Denna bilden är den första jag har redigerat i mitt tattiga photoshop som jag har haft hur länge som helst men inte orkat försöka förstå mig på. Det är i alla fall dagens mellanmål och jag hoppas ni gillar att skålen och muggen matchar! Idag har jag varit i skolan osv osv, inte särskilt intressant. I alla fall så är det äntligen helg vilket jag har längat efter hur länge som helst! Känns ju som att man har gått i skolan i en hel evighet...


30 bilder // 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge



Who cares baby, I think I wanna marry you

Imorgon är det fredagen den trettonde, och min otur började redan idag... Jag kan säga att knatteträningen gick inte särskilt bra och tre killar kastade bollar i mitt huvud och brydde sig inte när jag blev arg, respekt jao. Men nu är det snart middag och sen måste jag sova, håller på att avlida av trötthet.... Hörs !



22.00


Nu har vi firat pappa lite med köpetårta, glass och te. Härlig blandning! Så nu ska jag försöka sova och kanske göra lite engelska, jag är verkligen jättedålig på att göra läxor men jättebra på att skjuta upp dem så det har jag gjort med engelskan hela jullovet. Hörs imorgon!


Awesome cupcakes are awesome

Vaddå värdens coolaste cupcakes?! Sånna ska jag lätt baka någon gång! :D

128845239308874234_sslnu46u_c_large
we♥it


30 bilder // 5: En gammal bild på dig själv



Man kan ju säga att jag gillade att ta egobilder när jag var i 12-årsåldern. De blev ju inte sådär jättefina om jag ska vara helt ärlig, men ni får stå ut... På bilden till vänster ser ni mina hemska tänder som just nu är näst intill perfekta tack vare en jobbig tandställning. woop woop


There are many things that I would like to say but I don't know how


Halloj! Idag är det pappas födelsedag, grattis till honom och jag hoppas han vill äta kinamat till middag för att fira, heheh. Var i skolan idag och vi har en ny vikarie i idrott som tvingade oss springa idioten tre gånger från kortsida till kortsida i hallen, allt vad vi orkade i slutet av lektionen... Iofs bra att man får riktig träning på idrotten för en gångs skull, men fortfarande! Nu ska jag nog fortsätta planera morgondagens knatteträning och sen göra lite läxor. Peace out !


17.27

Bild från bästa italien!

Men tjaaa! Idag har jag massor att göra, känns sjukt ovant efter ett helt lov med knappt några sysselsättningar alls.. Kom i alla fall hem från skolan för någon timme sen och då bakade jag kladdkaka, moooms! Nu ska jag laga middag och sen blir det fys och styrketräning, kommer väl dö av joggingrundan som vanligt men det är väl lika bra att hänga med.


30 bilder // 4: En bild på en tid du saknar

SOMMAREN ♥


9 januari


Idag börjar äntligen träningen!! Har känt mig jättelat när hela jullovet har gått och jag har käkat massor av mat och den enda träningen jag har fått är två joggingrundor. Men nu kör den vanliga träningen igång igen och på allvar nu, för det är inte alls lång tid kvar tills SM-slutspelet. Men jag är taggad att vinna så det är bara att köra på! 

Nu ska jag strax äta limeströsslad laxfilé och sen bär det av till hallen! 


Shopping


Tjoo! Igår bakade jag och Linnea cupcakes! Mooms. Bilden är dock gammal! Blev chokladmuffins med vaniljfrosting. Idag har vi varit på Nova Lund för att handla födelsedagspresent till våra pappor som fyller år på onsdag och torsdag. Blev även lite till mig själv, köpte schampo och balsam från Gliss som jag alltid har velat prova och örhängen från JC som ser ut som säkerhetsnålar.


Var alldeles för mörkt för att fotta sakerna när jag kom hem så jag har fått låna bilder från google.... :$$


Once you'd gone it was never an honest word

JC // Gina Tricot
New Yorker // H&M

Bilder på mina senaste inköp! Jeansen köpte/fick jag vid jul men har aldrig fått någon bild på hela dem förän nu. Denna bilden blev lite konstig haha, egentligen är de inte ljusare där uppe som det ser ut på bilden...
Båda tröjorna var på 50% så det var braa köp!


15.11


Tjoo! Idag är det lördag och pappa ska fira sin 44-årsdag som egentligen är på onsdag. Detta betyder att släkten kommer över och äter middag och sånt, precis som vanligt! Så nu ska jag duscha, fixa mig lite och städa mitt rum. Tror inte det blir fler inlägg idag så ni får ha det gött så hörs vi en annan dag!


30 bilder // 3: En bild på någon i din familj

Min sexåriga lillebror Melwin med en ytterst manlig keps:



I don't know if I'll make it, but watch how good I'll fake it

Bästa låten just nu!


14.01


Godmorgon! Gick upp för ett tag sen och nu sitter jag i soffan med min systers laptop. Ska alldeles strax kolla något avsnitt på the o.c och sen ska jag nog gå ut och gå eller kanske köra en runda på min moppe, för det är ju asnajs väder! Efter det blir det väl att duscha och fixa mig lite för ikväll då jag ska iväg på tjejkväll :)

 



30 bilder // 2: En bild på dig som du själv tagit



5 december

Åh, är ä n t l i g e n hemma från jobbet! Känns som att jag har varit där exakt hela dagen. Oh vänta, det har jag också! (jag vet att min humor suger, men jag är fett trött...) Började 07:00 och slutade 21:00 = 14 timmar, geez. Skönt att det är över nu i alla fall!

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll och imorgon, sen ska jag till Becki på tjejkväll på kvällen! Mysigt!



22.39



Skrev ju förut att jag ska åka och jobba imorgon, och sen fick jag veta av mamma att vi ska åka hemifrån 06.15 imorgonbitti... Ses i himmlen!


30 bilder // 1: En bild på personen du senast umgicks med



30 bilder

Har ju hållt på med en lista på 30 dagar rättså länge, men jag tycker inte den är särskilt rolig. Därför tänkte jag köra en lista på 30 bilder istället. Hoppas den blir roligare!



1a   bilden: En bild på personen du senast umgicks med
2a   bilden: En bild på dig själv som du tagit
3e   bilden: En bild på någon i din familj
4e   bilden: En bild på en tid du saknar
5e   bilden: En gammal bild på dig själv
6e   bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
7e   bilden: En bild du aldrig laddat upp
8e   bilden: En bild på en person du saknar
9e   bilden: En bild på din favoritplats
10e bilden: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
11e bilden: En bild från din senaste resa
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: En bild på dig och en klasskompis
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider
15e bilden: En bild på en person du vill vara med
16e bilden: En bild på dig själv som någon annan har tagit
17e bilden: En ovanlig bild
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En bild på en snygg person
20e bilden: En bild på dina närmaste
21a bilden: En bild på det senaste du köpte
22a bilden: En bild på en tid du saknar
23e bilden: En bild från i somras
24e bilden: En bild som gör dig glad
25e bilden: En bild på ditt rum
26e bilden: En bild på vad du hade på dig idag
27e bilden: En bild som du skrattar åt
28e bilden: En tokig bild
29e bilden: En bild som är den nyaste på dig själv
30e bilden: En bild på någon du aldrig släpper taget om


2012 wishes



Why should I care what they say, just want them out of my way

God morgon eftermiddag! ^^ Idag ska jag väl sitta hemma precis som jag har gjort de senaste dagarna, men imorgon ska jag faktiskt jobba! Japp du läste rätt, jag ska inventera i min mammas butik precis som jag älskar så mycket. I helgen ska pappa ha 44-årskalas och så kanske jag ska va med en kompis.

För övrigt så tycker jag att alla ska följa mig på Twitter, blev medlem där för några månader sen men har knappt varit inne, så jag tänkte ändra på det nu men jag har inte alls många followers :( KLICKA HÄR för att komma till min profil! följer du mig så följer jag dig!




02.02

<p>Italien imorgon då! :D</p>

Detta blir dagens/kvällens sista inlägg för nu ska jag gå och lägga mig! Tänkte bara säga att jag nyss hittade massor av bilder som jag/min familj har tagit under våra resor och på min konfirmation osv. Så jag har massa nya bilder till bloggen! Yeeeey! Hörs imorgon, godnatt!



Tell me more, tell me more, was it love at first sight?

Resultatet av en runda i trädgården med mammas systemkamera i somras. Kanske inte världens bästa bilder, men jag har aldrig sagt att jag var bra på att fotta...
Jag MÅSTE köpa en systemkamera!!!!









/by me - nikon d60



Sunset

Tumblr_leykot1wc61qc3d2ho1_500_large_138013027_large

4487459426_32709530d0_large
weheartit.com



I'm gonna find a way to make it without you

Hemma från Nova Lund och Karin nu, och jag fick faktiskt med mig lite hem. Två tröjor från rean och en kalender till skolan. Kalendern kostade ganska mycket men det är en sån som man kan ha vilken bild som helst som framsida = i like! Efter shoppingen drog jag hem till Karin där vi bakade kärleksmums som jag snart ska äta tillsammans med en kopp te medans jag kollar på the o.c. Peace!



Have you ever tried sleeping with a broken heart?

Good morning, sunshines! Idag var jag uppe supertidigt (10.. haha) och var ute och joggade en runda. Men det är så kallt och blåser så mycket så det är helt hemskt... Men men. Det blev ingen träning igår, men den kör i alla fall igång nästa vecka när skolan också börjar.

Idag ska jag ut och shoppa med Karin! Kanske verkar som att det är det enda jag gör just nu och det känns faktiskt som det också, men man måste ju fylla på sin gaderob ibland.. ^^

jag och karin i somras... :D


Monday


Tjoo! Årets första måndag idag och jag har bara tagit det lugnt, vilket är skönt. Ikväll blir det förhoppningsvis träning, ska bli skönt att komma igång igen. Antar att det blir hårdträning ända fram till 10 mars då vi har SM-slutspel i Göteborg, men vill man vinna så får man kämpa för det... ^^




Polyvore

Tänkte bara tipsa om hemsidan Polyvore, där man kan göra collage med kläder, text, smink osv om man inte kan eller har tid för photoshop. Går snabbt och man kan antingen ladda upp egna bilder eller använda de som finns i galleriet. Check it out!

Tops & shoes





Tops & shoes by nilssonfelicia featuring long sleeve blouses


13.19

Godmorgon! Kul med nytt år och sådär. Idag ska jag till farfar och äta middag, gott! Annars är det nog inget speciellt som händer de närmaste dagarna, utan ska bara ta det lugnt tills skolan börjar. 



2012

Första inlägget 2012, mehehe. Intressant nyårsafton jag har, jao. Har, förutom käkat middag med familjen, käkat chips, kollat film och kollat de två sista avsnitten i säsong två på the o.c. Sjukt hemskt slut på en säsong, tur att jag kan kolla nästa säsong nu på en gång & det är precis vad jag ska göra nu. Hoppas ni har haft lite roligare ikväll ^^ gott nytt år!



HAPPY NEW YEAR



/tidsinställt


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!