Mitt år




Hängde med kompisar, längtade efter sommaren och värmen och att snön skulle smälta bort. Skolan började igen efter lovet och jag var peppad att träffa kompisarna igen. Spelade mycket wii eftersom jag hade fått det i julklapp.




Hängde mer med kompisar, spelade landhockey och kollade på filmer. Hände inte så mycket i början av året. Spelade bortamatch i Lund och förlorade med väldigt liten marginal.




Värmen började komma sakta men säkert och jag längtade efter den kommande resan till Turkiet. Spelade SM-slutspel på hemmaplan och förlorade finalen på straffar. Satte eld på spisen när jag skulle steka lax och välkomnade Karin som skulle hjälpa mig att uppdatera min blogg.




Invigde månaden med ett konfaläger med mina kompisar + 14 främlingar. Var på lalandia med familjen, käkade glass i sommarvärmen och fick ett finfint påskkort av Karin.




Chillade hos mormor, praoade på dagis i två veckor, klippte mig, gick en tränarutbildning i landhockey, besökte Ullared och spelade min första landhockeyturnering utomhus. Mitt lag förlorade finalen på straffar… I slutet av månaden konfirmerades jag och stack sen iväg till Turkiet.



Månaden började när jag fortfarande var i Turkiet, och sen fyllde jag år. Campade med bästa klassen vid stranden, slutade skolan, firade min 15-årsdag, tog moppekörkort, gick på studentfester, åt massor av glass, plockade smultron, handlade kläder och var lektant på ett barnkalas.




I juli hade jag sommarlov, precis som alla andra. Jag jobbade på Falsterbo Horse Show, köpte en onepiece för mammas pengar, var på stranden med kompisar, var på begravning, såg Harry Potter på bio, spelade in film, dygnade med tjejerna, besökte Helsingborgsfestivalen och campade. Underbar månad.




Jag bakade cupcakes, letade praoplats utan något resultat, längtade efter att börja träna igen, bakade ännu mer cupcakes, var på Malmöfestivalen, började skolan, började träna och köpte en ny mobiltelefon. Gick ännu en ledarutbildning och fick reda på att jag och Hanna skulle bli tränare.




The main event denna månad var resan med mamma och syster till Italien. Såg Jag saknar dig på bio, firade Emmas födelsedag, skapade bloggen hotdog-felicia, fick hem mitt skolfotto och var ledsen för att skolan börjat och hösten var på väg.




I oktober var jag ute på prao, umgicks massor med kompisar, saknade sommaren, spelade säsongens första seriematcher och vann alla, firade min systers trettonårsdag, jobbade med andra världskriget i skolan, besökte Köpenhamn, fick höstlov och läste världens bästa bok.




Nu började det bli kallt och jag var glad att snön aldrig kom. Gjorde en helt egen bloggdesign, upptäckte det fina med vaniljte, var rädd att Anonymous skulle hacka Facebook, bokade en resa till München, shoppade loss på Ullared och gjorde Berlin osäkert.




Månaden började med att jag skuggade en klass på en gymnasieskola, och sen bar det av till Göteborg för seriematcher. Jag började kolla sjukt mycket på The O.C, kollade på idolfinalen, handlade julklappar, slutade skolan och firade en jättebra jul.



15.42



Sista dagen 2011 har inte varit och kommer inte att bli speciellt intressant för min del. Hittills idag har jag: joggat en runda, smsat, kollat the o.c och suttit framför datorn. Senare ska jag käka middag och kolla film med familjen, och antagligen kommer jag somna långt innan tolvslaget precis som jag brukar. Nu ska jag kolla på tv, höres!




18.37

Igår var jag på Center Syd och kollade in mellandagsrean med Linnea, och då fick jag med mig en kjol hem. Sen sov jag över hos henne, och det enda vi gjorde var äta, sova, kolla massor av the o.c och chatta med randoms. Idag ska jag inte göra något speciellt, och imorgon är det nyår. Om någon har missat det. Ska antingen spendera den hemma med familjen eller hos Linnea.



You're like a melody in my head that I can't get out


Nej nu börjar klockan bli jättemycket! Jag tänker inte vända på dygnet, speciellt inte nu för imorgon ska jag upp klockan 8. Har precis bakat några chokladmuffins med Jonathan till min hjälp, nu blir det ett avsnitt av the O.C och sen väntar sängen! woop woop




B&W



// fottade med HTC Wildfire S och redigerade i appen Photowonder //


18.33

Var med Karin i Malmö och kollade in mellandagsrean idag! Hade velat köpa massa kläder egentligen, men hittade nästan inget. Men det blev en tröja i alla fall, visar bild någon annan dag, alldeles för sent att fotta nu. Snart ska jag äta middag och sen hade jag tänkt baka en liten kaka!



17.07

Detta året köpte jag bara julklappar till min familj, förutom en julklapp till en 'julklappsutlottning' med tjejerna för någon vecka sedan. Här är vad familjen fick!


Till min lillebror på 6 år : Suddgummin från Akademibokhandeln


Till mina föräldrar : Gästbok från Akademibokhandeln


Till min lillasyster på 13 år : Necessär från H&M


i don't recall the reasons why, i must have meant them at the time

God eftermiddag! ^^ Har varit på Nova Lund idag och kollat på mellandagsrean, men hittade inget speciellt kul, så jag köpte en påse godis istället. Men jag ska in till Entré imorgon med Karin och de har lite roligare affärer så jag hoppas på att hitta något där! Nu ska jag kolla på the O.C, hare!


bild : weheartit


Julklappar

Uppe från vänster : pippitröja (mormor som stickat), röda jeans, iPad, klocka från swatch, body splash, shower gel, mugg, presentkort, The O.C - hela säsong 2, munspel, nagellack, lip balm, ett års gratis sms, pengar.
+ ljusblå jeans, t-shirt med tryck, svarta leggings

Älskar alla mina julklappar! Visste redan att jag skulle få the o.c så jag har längtat efter den! Kollade tre avsnitt i efter varandra igår :D


26 december

Tjoo! Kunde inte uppdatera igår för internet funkade inte... Just nu har jag en paus i städandet och sen kommer min farbror och min pappas moster hit så vi ska fika lite. Har hört rykten om att de har med sig en god tårta, hehehe. Aja, nu måste jag fortsätta städa. Hörs!




22.51

Social som jag är hamnade jag här till sist. Mormor och morfar är här och vi har precis käkat julmiddag och risgrynsgröt. Förut har vi druckit glögg, haft besök av självaste tomten och öppnat paket. Tänkte visa vad jag har fått imorgon någon gång, men också vad jag har gett bort till min familj. 



Merry Christmas

Och så var det jul! Klockan är halv två och jag har redan hunnit slå in mina julklappar, dammsuga mitt rum och äta frukost. Snart ska jag duscha och göra mig i ordning, fast gästerna kommer inte förän fem så det är heeel lugnt. Får se om jag orkar titta på Kalle Anka sen, den är ju ändå rättså uttjatad och hemskt tråkig om jag får säga det själv... Anyway, god jul!


jag vet att jag har lagt upp denna bilden förut ^^


Dag 20 - Den här månaden

Denna månaden har massor hänt. Jag har varit på massor av gymnasieinfo, öppet hus, skuggning och sånt, försökt plugga så mycket jag kunde, längtat till gymnasiet, kollat massor på the O.C, shoppat julklappar, längtat till sommaren, umgåtts med vänner, bakat, fått mina betyg, gått ut halva nian, längtat till julafton, målat naglarna, spelat seriematcher, läst awesome bloggar. Och mycket mera!



New jeans



Bild: hm.se
Fick dessa röda jeans som en för tidig julklapp av min farbror idag. De ser rödare ut i verkligheten & kommer från H&M


Just some random pics






Bara några random bilder, nu när det är jul och allt. Alla är tagna med HTC Wildfire S och redigerade i Photo Wonder.


19.00

Hemma från Malmö nu! Blev en fet hamburgare på Jensens Böffhus och sen en glass på det. Fick glassen gratis eftersom en servitris spillde majonnäs på mina byxor. Sen blev det en runda på stan där jag valde en julklapp som jag fick av min farbror och som jag ska öppna ikväll. Till sist köpte vi alla varsin smoothie på centralen och sen åkte vi hem igen.

Nu ska jag kolla the O.C resten av kvällen! Är fortfarande proppmätt efter lunchen haha... Hörs imorgon, puss & kram!



23 december 2011

Första dagen på jullovet, imorgon är det julafton. Heeelt sick, det känns inte alls så. Nu ska jag och min syster åka in till Malmö och käka på Jensens Böffhus med våran farbror. Egentligen skulle Melwin följa med men han blev sjuk, och egentligen skulle vi se på bio också men vi hittade ingen bra film. Ha det gött!

Ungefär såhär glad är jag just nu:


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Min 15:e födelsedag som var detta året, den 6 juni. Jag hade kommit hem från Turkiet dagen innan och det var jättefint väder. Ett par timmar den dagen spenderades med de bästa ätandes glass och godis. 



The O.C

Har precis kollat klart på sista avsnittet på The O.C säsong 1. Det var jättesorgligt, alla grät och det gjorde jag med haha. Om två dagar kommer jag få säsong 2 på dvd av mormor i julklapp, ska bli skönt att se det med bra kvalité, eller åtminstone så att man kan se deras ansiktsuttryck. Med det menar jag att kvalitén på onlinestreamade avsnitt suger RIKTIGT hårt. Nu ska jag snart sova, godnatt!



I'm walking in the footsteps that young Peter made


Kom nyss på att denna låten finns, den satt jag och lyssnade på 24/7 precis efter Eurovision Song Contest. Älskar den :D


Rockin' around the christmas tree let the christmas spirit ring



Ojojoj vilken vacker julgran vi har fått i år. Det märks att det var jag som satte i ljusen eftersom de inte räckte längre än till halva granen... Resten har lilla Melwin gjort. Han har by the way blivit sjuk nu.. :(



Det är jul hos Mange

Och äntligen var skolan slut för detta året, men har jag någon julkänsla än? Nope. Fick mina betyg precis som alla andra och jag är nöjd med dem. Har höjt mig i tre ämnen sen förra terminen! Detta tänker jag fira med chokladbollarna som blev över från fikan med klassen och ett avsnitt eller två av the O.C. Peace!




Härligt med en bild som ger mycket julkänsla.



I hate to turn up right of the blue uninvited but I couldn't stay away


Rässå chill skoldag idag, sista dagen innan julavslutningen. Har ätit massor av kaka, haft idrott och svenska. Nu ska jag baka chokladbollar till min kära klass och sen ska jag duscha och sova. IMORGON FÅR JAG JULLOV!!! ♥♥ Ha det gött!


Awesome guy is awesome







Hahahahah så himla skön snubbe! Mycket roligare än SVT's julkalender, som jag btw bara har sett avsnitt av...


Ulrik Munther drar ett skämt


Kan inte sluta skratta åt denna videon!
"Detta är ett riktigt bra skämt! Blablablablabla." *Tystnaden som uppstår* Hahahahahahha


Shoes


Detta är Karins skor och de kommer från Ecco. Bara så att ni vet.

Idag ska jag bara duktig och gå och lägga mig tidigt, för annars kommer jag fan inte orka gå upp imorgon. Men om jag känner mig seg kan jag ju alltid tänka på att nästan hela franskagruppen har bakat tills imorgon och att jag förutom de kakorna kommer få en halv morotskaka. Life's good. Hahaha nu låter jag som en tjockis... Men skolavslutning på torsdag, varför slutar alla andra tidigare? ... Godnatt


BERLIN & SACHSENHAUSEN

Kom på att jag inte har lagt upp några bilder från skolresan till Berlin som var i november. Så här kommer en liten bildbomb! ^^ Alla bilderna är tagna med min mobilkamera, därför är det dålig kvalité.


Bussresan på väg till Berlin! ;)




Kolla vem vi hittade på torget, hahah




Vår underbara utsikt från vårt underbara hotellrum.


I sachsenhausen











Dag 17 - Mitt favoritminne

Jag tror det är sommaren 2011. Gjorde massa då! Var en massa med kompisar, sov över, spelade in filmer (som failade för det var inte något ljud...), var på stranden, solade, åt glass, jobbade på Falsterbo Horse Show. Bästa sommaren ever, inte alls lika långtråkig som alla andra har varit.





16.47


Tjoo! Igår funkade inte mitt internet så jag kunde inte uppdatera då. Men nu kan jag det, woop woop. Var i skolan idag som vanligt, så himla skönt att det är jullov på torsdag!! Idag var det julbuffé till lunch, och den var verkligen inte god. Imorgon blir det också en helt vanlig dag, fast det enda jag ska göra på hemkunskapen är att äta morotskakan som jag har bakat ;)



Dagen

Bara för att får ni se vad jag hade på mig idag! Drog till Alex vid två där det blev julmys och julklappsbyte med tjejerna. Först satt vi och pratade och käkade massa julfika (jag bidrog med ischoklad! hehe) och sen spelade vi pressi på en skolgård och så spelade vi kort i Alex kök. I alla fall lite julkänsla.


Dag 16 - Min favoritblogg

Jag gillar att läsa vanliga vardagsbloggar av tjejer i min egen ålder ungefär, och följer några sådana. Men de tre jag gillar bäst är nog dessa:

klicka på bilden för att komma till bloggen








Söndagsfrukost


Eftersom det är söndag och allt slår jag till med krabbelurer med sirap och nutella till frukost. (inte både och på samma, utan vissa med sirap och vissa med nutella... haha). Superenkelt recept, bara vispa 1 ägg med 3/4 dl socker så att det blir lite fluffigt. Häll sedan i 3/4 dl mjölk, 2 1/2 dl vetemjöl, 1 tsk bakpulver och 1 tsk vaniljsocker och stek dem några minuter på varje sida. Och det är asgott!!


That was when I ruled the world



Tjoo! Idag efter middagen har jag hunnit med att både städa så gott som hela mitt rum, baka ischoklad, kolla ett avsnitt av the oc och kollat ungefär 9856287 bilder på 9gag. Nu hade jag tänkt sova, imorgon har jag massa att göra!

Godnatt! ♥


Landhockey

Fick som sagt ett önskemål om att skriva om landhockey i ett inlägg. Ska försöka att inte göra det till en hel uppsats, men det är svårt eftersom det är många som inte vet någonting om sporten! Men denna filmen som Svenska Landhockeyförbundet har gjort säger väl det mesta:


Det finns inte så många klubbar i Sverige eftersom sporten är så liten. De ligger i Göteborg, Stockholm och utanför Malmö. De flesta är i Göteborg och därför spelas de allra flesta seriematcher och SM-slutspel där, men även landslagets träningar är där. Det är ju positivt eftersom det betyder att man kan gå på Liseberg när man ändå åker dit! Och resorna brukar bli fett roliga, en tågresa hem från Göteborg i somras var helt crazy.


En annan fördel med att sporten är så liten är att man kan lära känna folk i andra delar av Sverige eller kanske till och med Europa när man är ute på cuper osv. Och man känner alltid igen spelarna från Sverige, och vet vad många heter, när man ser dem på matcher, det tycker jag är kul i alla fall :D

Lämna gärna frågor i en kommentar om ni har några :) Eller läs mer HÄR



denna bilden på mig är hemsk gånger tio. men jag bjuder på den eftersom det är nästan den enda bilden jag har från indoor landhockey.


Saturday

Nu är jag äntligen hemma efter att ha varit i mammas affär hela dagen, men jag har inte direkt gjort någon nytta utan mest gått runt och klagat över min träningsvärk från gårdagens idrottslektion. Kvällens planer: äta julmustkyckling, baka ischoklad, städa rummet och kolla o.c. Ska snart lägga upp ett inlägg om landhockey också, fick ett önskemål om det. Hörs!


arkivbild.


22.50

Nu ska jag duscha och sen sova! Har längtat efter helg och efter att få sova ända sedan.. typ förra helgen. Anyway, ha det bra och sov gott!





You're the one thing that I'm missing here

Hur bor du?
I en villa med mamma, pappa, syrran, brorsan och en katt.

Brukar du komma i tid?
Jodå, oftast.

Hur lång är du?
Lagom lång.

Kan du laga mat?

Ja det kan jag, men jag planerar att gifta mig med en man som kan laga mat så att jag slipper.

Vilket är ditt senaste inköp?
En julklapp.

Din favoritdryck på morgonen?
Vaniljte med honung ♥



Var fick du dina senaste pengar ifrån?
Linnea

Varm favoritdricka?
På förstaplats kommer vaniljte med honung, på andraplats varm choklad med grädde.

Favoritdricka när du är riktigt törstig?
Vatten!

Saknar du någon just nu?
Alltid, man kan ju inte ha allt.

Vad ska man göra för att få dig irriterad?
Kaxa jävligt mycket..

Någon jag stör mig på?
Jadå, det finns det alltid. De som kaxar till exempel.

Senaste person du ringde?
Mamma, hihi.

Senaste person som ringde dig?
Det var nog mamma också.

Vad drack du senast?
Vatten.

Vill du ha barn?
När jag blir vuxen, ja.

Längtar du till din nästa födelsedag?
Klart! Inte bara för att det är min födelsedag utan också för att det är precis i slutet på terminen, och det är 
sommar. Like it.



Är du sugen på något nu?

Jag är sugen på att kolla the O.C.

Attraheras du av män med skägg?
*Tänker bara på Alexander Bard* Hm, nej det gör jag inte.

Micro-pop eller poppa själv?
Micro-pop utan tvekan!!!

Röstade du i det senaste valet?
Nope, nästa val blir det första jag får rösta i.

Är du nöjd med ditt liv som det är nu?
Jodå, till största delen.

Vilken låt lyssnade du senast på?
Lyssnar på Dynamite med Taio Cruz just nu ;)



What I listened to last year








08.43

Tjo! Fredag idag, veckan är över och nästa vecka är det julafton. Idag har jag haft en liten sovmorgon och dagen börjar 9.30 med idrott. Låter helt okej för mig! Nu ska jag snart dra till skolan, höres!



Dag 15 - Mina drömmar

Har inte speciellt många drömmar, det skulle väl i så fall vara att vinna SM-guld och att komma med i ungdomslandslaget i landhockey. Just nu är vi nära guldet i alla fall. Förra året vann vi serien men förlorade SM-finalen på straffar och kom då tvåa. Denna säsongen är vi hittills helt obesegrade och vi har bara två matcher kvar att spela. Serieguldet är säkrat, men vi får se hur det går i SM-slutspelet som är i mars.




JUST NU

Just nu händer inte så mycket hos mig. Ska strax kolla O.C och sen ska jag äta kötfärssås med citron tror jag att det var? Vi har Linas Matkasse denna veckan vilket betyder extra god mat ;) Imorgon blir det julmustkyckling, och det låter rässå konstigt..^^

arkivbild


Dag 13 - Den här veckan

Denna veckan har jag hunnit med två prov, en träning, massa skola och en mingelkväll med julfika (i skolan...). Annars har jag inte gjort så mycket. Kommer inte hända så mycket mer heller, förutom att jag ska till Alex med tjejerna och käka julfika och byta julklappar på söndag. Myyysigt :D

Märker ni att jag lägger upp massa julbilder för att försöka komma i julstämning? Kan säga att det inte funkar...



I'm dreaming of a white christmas

Kom hem från skolan för några timmar sen, känns deppigt. Men det var en lyckad kväll och vi har fått in massor till klasskassan. Nu är det nästan inte något skolarbete kvar denna terminen!!!! Känner lyckan :') Nästa vecka är det både julavslutning och julafton, helt sick! Varken snö eller julpynt någonstans, men jag tror jag klarar mig. Kommer ändå inte få någon julkänsla.

Slutet på december förra året. Like ain't gonna happen this year. Fast min syrra sa att det ska snöa på lördag. Vi får väl se!







Lucia & bröllopsdag

Idag är det ju lucia för er som har missat det, men det är även mina föräldrars åttonde bröllopsdag. Hade varit kul att bjuda dem på frukost på sängen i morse eller kanske göra en fika till dem. Enda problemet är att min pappa är i Shanghai... Så det får vänta tills han kommer hem.

När mina föräldrar gifte sig, den 13 december 2003, hade jag, min syster, min kusin och några random äldre tjejer ett litet luciatåg efter middagen, inför massa gäster. Rässå pinsamt... Fast jag var ju bara 7 år.



Tuesday

Tjoo! Igår stannade jag kvar i skolan för att göra lussekatter, ischoklad och knäck med mina härliga klasskompisar. Det är till en glöggkväll vi ska ha för föräldrar och syskon imorgon för att dra in lite pengar till klasskassan. Det slutade med att jag, min lillebror på sex år och 4 andra från klassen satt i hemkunskapssalen klockan halv tre och skrattade åt de misslyckade lussekatterna, diskade och slickade knäcksleven. Men jag tror det kommer bli bra imorgon anyway. Idag ska jag skriva klart ett kemiarbete om glas och sen ska jag kolla the o.c, laga middag, köpa julgran och träna. Om jag hinner. Hare gött!



Chokladmuffins



Detta är vad som tog någon timme av min dag igår innan jag stack på tjejmiddag hos Karin. Chokladmuffins med florsocker ovanpå, och formarna är ascoola om jag får säga det själv. De kommer från Ullared. Receptet jag använde hittar ni här. Och jag vet att kakan ser mobbad ut, men seriöst, man skulle ha 2 tsk bakpulver i. Och ett tips: ta i lite vaniljsocker också.


12.13

Godmorgon! Denna dagen har inte börjat bra... Först var det någon som hade käkat upp all nutella, och sen uppdaterade jag min mobil så nu är den helkonstig. Men man vänjer väl sig. Idag ska jag plugga, chilla och kanske dra ut på en joggingrunda. Deppigt att helgen nästan är slut, men jag tror inte jag kommer ha speciellt mycket läxa att göra i veckan eftersom betygen sätts på onsdag. Men vi får se. Ha de gött!




Jag tittar bort och låtsas som det regnar

Godmorgon! Så skönt det är med helg!! Har inte haft någon 'riktig' helg på länge. De två senaste har jag bara spelat massa matcher hela dagarna och inte sovit speciellt länge på morgonarna (hur man nu stavar till det?), vilket jag har behövt! ^^ Mina planer för idag är chilla, plugga, kolla O.C och käka lunch på donken. Ha det bäst!



Dag 12 - I min handväska



Hårnålar, capo, eyeliner, sprite lip smacker, bananfodral, reklamblad från guldfynd, plånböcker utan pengar i.


Idolfinalen!



Två skåningar i idolfinal detta året, vaddå bäst? Idol är i alla fall vad som är på i bakgrunden just nu, och jag hoppas på att Robin vinner. Men vi får se hur det går!


IT'S FRIDAY

Åååh så kom denna efterlängtade fredag! Idag ska jag chilla och äta bara pommes till middag. Och så ska jag kolla på The O.C ♥♥♥ Haha, i alla fall. Ha en skön fredag, hörs senare!



THURSDAY

Känner att det inte är min dag idag... Först var det ingen god mat i skolan så jag var tvungen att gå hungrig hela dagen, sen kom det inga tjejer på knatteträningen (det är inte så många i laget men ändå), och sen sparkade Fredrik mig på näsa. Hur han lyckades? Undrar jag med...

I alla fall så är livet helt okej nu, jag har pluggat franska och SO och nu ska jag äta middag och sen spela lite gitarr. Känner mig som värsta gitarrproffset nu när jag har fått tag på en capo och allting, haha!

Jaa men bilden är gammal. Jag tänkte väl inte på att jag kanske skulle bädda sängen innan? Men jag hoppas ni gillar mitt lakan iaf, & gitarren är inte röd egentligen.


Jag minns vi vaknade en natt, och hela grannhotellet brann

Hemsk bild, jag vet. Bäst kvalité också, hoho

Om jag ändå inte ska göra någon läxa kan jag lika gärna sova, så det är vad jag ska göra alldeles strax. Har suttit och spelat gitarr hela kvällen och jag kan redan Vi kommer alltid ha Paris. Rättså lätt att spela, ett tips! ^^ Aja, enough said.

Glitter Text @ Glitterfy.com


Under broarna längs Seine, hand i hand igen



Vi kommer alltid ha Paris


Yes, detta är vad man ska lära sig spela och sjunga tills på måndag. Då ska jag spela denna för min musiklärare. Själv.


Last christmas

Bilder från förra julen


Även om der är skönt att det inte har kommit någon snö än så tycker jag det är synd eftersom man inte får någon riktig julkänsla. Men försöker i alla fall, sitter och lyssnar på Last christmas och dricker julmust just nu! ;)



Dag 11 - Mina syskon


Mina syskon heter Cornelia och Melwin och är 13 och 6 år. De går i samma skola som mig, är lika konstiga konstigare än mig och ibland är dom väl snälla. Bilderna är ju sjukt coola, men de är från julen förra året. Alltså nästan ett år gamla.

Cornelia spelar även i samma landhockeylag som mig och så rider hon varje onsdag. Innan gick hon i jujutsu och så har hon spelat trumpet och allt möjligt. Melwin spelar fotboll precis som alla sina små killkompisar, och så samlar han på pokemonkort i en pärm. 

Det var nog det mesta om dem, om ni vill veta mer om min syster, gå in på hennes blogg.


The O.C

Men tja! Uppdaterade inte igår för jag åkte in till Malmö direkt efter skolan. Där gick jag först till tandreglerarn, sen åt jag på BK och sen såg jag Breaking Dawn på bio. Treevligt ;) Idag har jag skuggat på gymnasieskolan Spyken i Lund, helt okej men inget direkt för mig. Nu ska jag se på ett avsnitt av The O.C. Bye !



-



5 december

Tjoo ! Hoppas alla har haft en bra måndag precis som jag! ;) Har baaara chillat hittills. Kollat OC, druckit te och ätit lite godis som blev över från göteborgsresan i helgen. Nu ska jag plugga lite konsthistoria eftersom jag har prov i det imorgon, har knappt börjat... fml. Men jag tror det kommer gå ganska bra. Senare ska jag träna, waaahh.

Tänk att det redan är december, men innan idag sken solen och himlen var blå. (Förutom några moln då...) Såg ut som om det var vår och på väg mot sommar?




Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag

Har varit lite dålig på att lägga upp inlägg från den här listan... Men ska bättra mig, lovar ;)
Jeans och kofta - Ullared, t-shirt - Gina Tricot, klocka - o.n.e / guldfynd


When I'm gone just carry on

God eftermiddag, people! Idag var jag ju i skolan som vanligt, men det var bara en kort dag så det var väl okej. Slutade 13.20! ;) Nu ska jag dricka te och se ett avsnitt av The OC, första säsongen, eftersom jag kommer få säsong 2 i julklapp av mormor. Älskar den serien! :D

gammal bild, hoho.


Jag är namnet som du har på armen

Nejmen heeej! Är hemma från Göteborg nu. Matcherna gick bra och vi var obesegrade hela helgen, igen! Om man bortser från Nayan cup förra helgen har vi varit obesegrade i seriematcher och cuper sedan maj! Ganska awesome om jag får säga det själv ;)

Aja. Ser att bloggen har uppdaterat sig själv, duktigt. Nu ska jag bara sitta här vid datorn en stund till och sedan gå och lägga mig, ladda upp för den extremt jobbiga måndagen.... Hare gött!

dagens bild får katten stå för.


Lord make me a rainbow I'll shine down on my mother



-



Landhockey

T I D S I N S T Ä L L T   I N L Ä G G

Tjo! Just nu befinner jag mig i Göteborg och håller förmodligen på att spela den första matchen för dagen. Har gjort några fler tidsinställda inlägg än detta, och om det inte kommer några mobilinlägg så hörs vi imorgon eller på måndag. Peace out!

yes jag vet, dålig bild, men det är typ den enda jag har på landhockey.



You're the one I've been waiting for my whole life

Jaha, och vad har jag gjort en fredagskväll som denna? Suttit och skrivit om hållbar utveckling på HK:n och om svensk och fransk mat på franska. Nu ska jag bara skriva det sista på franskatexten, skicka det till läraren och sedan packa till imorgon. Och efter det får jag äntligen sova!

waahh, en bild på mig från i somras när jag nyss hade klippt mig. det var tider det.


All I need is a time machine

God eftermiddag, buddies! Min dag har spenderats i Lund där jag och Karin har skuggat en samhällsklass på en gymnasieskola. Vi hade engelska och idrott, och däremellan var det ett FN-rollspel i stadshallen som var väldigt tråkigt. Sebn var jag och Karin på McDonald's och så handlade vi godis. Nu var det meningen att jag skulle ut och jogga en runda, men jag inser att det inte kommer bli av... får istället ladda upp inför matcherna i helgen och göra massa läxor. Bye !



20.40

mina fredagsplaner : skugga en klass på en gymnasieskola hela skoldagen, göra maaassa läxor, packa inför en tripp till göteborg. yes, i helgen ska jag åka till göteborg och spela massa landhockey. blir ingen direkt uppdatering tror jag, men ska nog fixa några tidsinställda i alla fall.


I better keep on walking

Tjaaa ! Idag har jag varit i Lund och åkt skridskor med klassen, och när vi kom tillbaka till skolan var det bara lunch, 1,5 timmes håla och sen träslöjd. Efteråt var det knatteträning som vanligt, vilket gick sådär. Verkligen inte min dag idag, kan jag säga... Men den blev lite bättre när jag kom hem och åt, duschade och kollade på julkalendern. Den är helt okej än sålänge, bättre än de senaste årens i alla fall.


we♥it.com



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!