Dear santa?



Åh, det finns så mycket jag vill ha men så lite pengar i min plånbok... De pengarna ska dock läggas på julklappar, så får jag shoppa mer efter jul. Vet dock inte vad jag ska skriva på min önskelista än. Blir väl det gamla vanliga: pengar, presentkort, kamera. Jag måste vara sjukt tråkig att köpa julklappar till...


Baack on track

Åh, så var mitt älskade internet tillbaka efter en hel vecka! ♥ Har inte hänt så mycket under denna vecka, bara en cup i helgen. Mitt lag förlorade alla sina matcher (deppigt, jao) och kom sist i åldersgruppen efter ett göteborgslag och ett tyskt lag. Men nu i helgen blir det seriematcher uppe i gbg så då hoppas jag på bättre resultat i alla fall ;)



Tja! Har inte bloggat där igår hann jag in...

Tja! Har inte bloggat där igår hann jag inte och nu är vårt Internet nere... Får se när det kommer tillbaka. Ha de sålänge :) /mobilblogg



Never mind I'll find someone like you

Bara för att jag sa att det skulle vara halvtaskig uppdatering så har jag skrivit typ 3 inlägg idag... I alla fall! Nu var veckans jogging och fyspass över och jag längtar inte tills fredag då jag ska springa själv enligt mitt nya schema. Gillar inte att jogga men vad gör man inte för att komma med i landslaget?! Nu ska jag i alla fall sova - imorgon öppet hus på en gymnasieskola efter den vanliga skolan, och senare förhoppningsvis ska jag testa på Zumba tillsammans med Hannah, ohyeah!

GODNATT! ♥



Dag 09 - Min tro

Jag är inte troende, men jag är döpt och konfirmerad i kyrkan i alla fall. Innan jag skulle konfirmeras ville jag väl göra det mest för presenternas skull, som många andra. Även om jag inte hade fått några presenter, så hade jag inte ångrat att jag konfirmerade mig. Visst, jag tyckte det var tråkigt att gå i kyrkan. Men jag har träffat nya kompisar och lärt känna de gamla ännu bättre, varit på läger och allt möjligt. Om du är 13 år och ska bestämma om du vill konfirmera dig eller inte - gör det!

bilder från några av mina vänners konfirmation.



16.24

Nu har jag bestämt att jag ska lägga mer tid på skola och träning. Kanske lite sent att bestämma det med skolan, men bättre sent än aldrig! Cool som jag är har jag gjort ett litet schema som jag kommer följa sålänge det inte är alltför hemskt. På nästan varje dag står det "plugga minst en timme efter skolan"... Jag vet inte, men jag tror att det kommer bli lite halvtaskig uppdatering men det blir väl åtminstone något inlägg varje kväll.



21 november

Är så himla taggad inför helgen! Då är det dags för cup här hemma i Lund och det kommer lag dit från Göteborg, Stockholm, Danmark och Tyskland. Dessutom ska mina och Hannas knattar spela sina första matcher, waaahh hoppas det kommer gå bra för dem!

Annars har dagen varit helt okej, kort dag eftersom det är måndag. Senare blir det träning och så får jag väl försöka skriva lite NO och SO. Hare gött, bye!


Will you tell me once again, how're we gonna be just friends?

Gokväll ! Idag har jag varit med Linnea tills för ungefär en timme sedan. Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt, och tagga skola imorgon. Känns som att jag inte har varit där på sjukt länge eftersom jag var i Berlin i onsdags - torsdags. Men det är skönt att allt är som vanligt ett tag nu innan det är dags för massa annat att hända.



Dag 08 - Ett ögonblick



I remember you saying: Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Tja dudes! Idag har jag varit med mamma i hennes affär, och snart ska jag åka iväg igen. Intressant dag, jao. Vi hörs imorgon, då har jag nog mer att skriva om! Bye :)


Don't forget me, I beg



FRIDAY

Tjo! Idag är det den bästa dagen på veckan, och då menar jag verkligen den bästa! Kom hem från Berlin igår runt halv tio-tiden, och idag har jag en fet sovmorgon. Vi ska till en gymnasiemässa i Lund och bussen kommer förbi mig 12.30 så där börjar dagen. Efter det har jag en SO-lektion där läraren har lovat att bjuda på kaka. Hur awesome?

Berlin var för övrigt rässå kul. Har kollat på olika monument från andra världskriget och igår var vi på en guidad rundtur på koncentrationslägret Sachsenhausen. Det var jääävligt där kallt igår, så även om vi var fullt påklädda med jackor, mössor och vantar stod alla och hoppade och kramades för att hålla värmen.

Lite bilder från ett tidigare besök i Berlin, bilderna från igår kommer någon annan dag!







Hallå! Har inte hunnit blogga idag för jag...

Hallå! Har inte hunnit blogga idag för jag har fixat inför min resa till Berlin som är imorgon. Ska åka kl 5 på morgonen och kommer hem 12 på torsdagkvällen. Kommer alltså inte uppdatera förän på fredag, ha det bra tills dess! /mobilblogg



Nytt








Detta inhandlades igår i Ullared, + vanliga svarta jeans, två vanliga linnen, hårspray och underkläder. Det understa var vad jag hade på mig idag. Måste bara tillägga: Den rosa t-shirten med hunden på kostade bara 29 kr, vaddå billigt?



Still going strong

Tjena! Idag har jag varit rässå trött efter helgen, men inte så farligt ändån. Kort dag vilket är bra, och snart ska jag iväg igen. Blir träning åtminstone ikväll, får se om jag går på ungdomsgruppen också. Jag har precis fottat alla sakerna från Ullared, så jag ska lägga upp dem i ett inlägg snart! ;)

 



We found love in a hopeless place

Hoho, nu är jag äntligen hemma! Har provat lite kläder och smink som jag köpte idag, precis som jag alltid brukar göra direkt när jag kommer hem. Nu ska jag försöka plugga lite franska och sen ska jag sova. Kom hem från lägret igår klockan tolv, och innan jag hade ätit och duschat var klockan över ett. Sen skulle jag upp halv fem för att åka till Ullared, älskar mitt liv. Typ 3 timmars sömn och sen gå runt hela dagen, men så värt det! Skriver mer imorgon och lägger upp bilder någon annan dag, godnatt! :D

 



Nu är jag på väg hem från Ullared med morm...

Nu är jag på väg hem från Ullared med mormor, mamma och syrran. Snart ska vi stanna till på McDonald's och äta middag och sen ska jag sova i bilen resten av resan. Sorry för bildlösa inlägg, men det är för att det är smsinlägg. /mobilblogg



Godmorgon! Igår var jag på läger hela dage...

Godmorgon! Igår var jag på läger hela dagen så jag kunde inte blogga. Nu är jag på väg till Ullared, så jag skriver när jag kommer hem! /mobilblogg



11/11-11



Hallå people. Idag har varit en ganska bra dag, förutom att jag glömde min banan hemma så jag höll på att svälta ihjäl timmen innan lunch... När jag kom hem åt jag good fika, och jag måste bara göra lite reklam för världens godaste te: Lipton Vanilla. Idag hade jag tänkt skriva lite SO och senare kanske jag drar ut med da görls. Om jag orkar alltså. Sträckte ljumsken idag när vi dansade på idrotten så jag kan inte gå utan att det gör asont... Nu ska jag sluta klaga och göra något bättre. Ha en skön fredag! ;)


If you ever leave me baby, leave some morphin at the door

Nu har jag bestämt mig för att vänta med SO och matte och istället satsa på att gå och lägga mig tidigt. Hoppas på att mattelektionen är sent på dagen så att jag hinner plugga imorgon i skolan, boken är ju där just nu... Så godnatt, och hoppas att ni inte glömmer boken hemma när ni ska ha prov imorgon.


Dag 07 - Min bästa vän

Har inte en bästa vän, utan har flera rättså nära vänner. De går i min klass, de flesta, och de är typ bäst. Om jag ska vara helt ärlig är hela min klass awesome, rolig och framför allt: random. Liksom vem springer runt i köpenhamn med en stor påse hamburgerbröd och solglasögon i oktober, och posar framför den lille havfrue medans alla japaner kollar konstigt på en?









Bara några bilder på några kompisar. Orkade inte leta upp fler hehe.... Men ändå.



10 november

Ja, och så kom man hem efter knatteträningen och tänkte att man skulle plugga lite inför del 2 av matteprovet som är imorgon. Men matteboken är i skolan, please kill me! Men ja, jag tror jag överlever ändå. Nu ska jag käka hämtmat, alltid lika awesome. Hejdå!

 



Dag 06 - Min dag

Förut: Först gick jag i skolan. Hade svenska, hemkunskap och idrott innan jag slutade klockan tolv. Idrotten var helt awesome, vi ska göra vår egen dans! :) Efteråt gick jag till Karin där vi som sagt bakade, fikade och pluggade. Sen körde jag hem på min lilla moped och åt varma mackor till kvällsmat. Nu: Skypar med Hanna om morgondagens knatteträning, och chattar med andra. Sen: Plugga matte & sova!





Min moppe ♥ En Malaguti F15 Firefox, EU-moped om någon undrade ;)



There'll be no clear skies, if I loose you baby

Tjooooo! Idag slutade jag klockan 12 pga en halv studiedag, så då drog jag hem till Karin där vi bakade chackrutor, drack vaniljte och pluggade litegrann. Nu ska jag och Hanna planera vår träning med knattelaget inför imorgon, sen ska jag plugga lite matte och sen blir det sova!


Dag 04 - Det här åt jag i dag

Detta är vad jag har ätit idag. Yoghurt och allbran till frukost, korv stroganoff till lunch i skolan och en banan till mellanmål + lite godis. Jag hoppas ni gillar mitt collage, speciellt tallriken med korv stroganoff som jag har ritat själv!



Last friday night, yeah we danced on table tops and we took too many shots

Tjoo dudes! Idag är en bra dag, skolan var helt okej och senare ska jag ha fysträning. Underbart juuu! Jag ska också försöka hinna plugga till världens fetaste matteprov och skriva om andra världskriget. Lovar att det kommer sluta med att jag skjuter upp so:n...



Tja! idag har jag varit med Linnea, bowlat...

imag0581 (MMS)

Tja! idag har jag varit med Linnea, bowlat och tränat. nu ska jag göra en läxa som aldrig blev klar igår och sen ska jag duscha och sova! på bilden är det en present jag fick idag, sjukt gullig! :D /mobilblogg



Boys are like stars, there are a million of them but only one can make your wish come true

Åh, är alldeles för trött för att komma på något kul att skriva här, så jag säger bara vad jag tänker göra nu: sova. Ska bli skönt, tills klockan ringer klockan sex imorgon och jag måste gå till platsen-alla-tvingas-gå-till-men-ingen-gillar-det. Godnatt! ♥


Dag 03 - Mina föräldrar

 

Yes, detta är mina coola föräldrar. De heter Anette och Rickard och är snälla för det mesta. Pappa brukar alltid kittla mig när vi äter middag och mamma brukar alltid göra konstiga miner och prata med världens töntigaste röst. Helt normalt, jag vet! Och btw, mamma brukar inte ha den minen som hon har på bilden..!


They don't think what they say before they open their mouths

Då var resan bokad! På sportlovet flyger jag och min syster till München, Tyskland för att hälsa på en kompis och kanske åka lite skidor eller pulka. Jag har aldrig åkt skidor, bara hört massa hemska historier där folk fastnat i liften, flugit som vantar över uteserveringar och tappat skidor och stavar halvvägs nerför backen. Men vi får väl se om jag överlever!


True story.



You changed my life and all my goals

Good morgning sunshines! Fett deppigt att detta är sista lovdagen, ännu deppigare att jag har massa läxor som egentligen borde vara klara.. Så jag ska ta tag i dem nu! Om jag inte uppdaterar mer senare så har jag dött av uttråkning ;)


You know what's beautiful? Read the first word again.

Nu ska jag snart sova, är helt slut. Imorgon är det sista lovdagen, rätt så deppigt om jag får säga det själv. Kommer sakna sovmorgonar och att kunna titta på tv hela dagen och vara ute med kompisar hela kvällen och natten. Typ jättelänge tills nästa lov också... Men jag ska se det positivt: man får träffa klassen igen, kompisar som man inte har sett under lovet och kompisar som varit bortresta. Godnatt, vi hörs! ♥


21.12

Alltså jag vet inte riktigt vad jag tror om detta, men jag hoppas ju att det var ett skämt.. Vad tror ni?
Klicka på bilden för att komma till artikeln.



PARMA, MILANO - ITALY

















Bilder från min italienresa den 15-19 september, tagna med min mobilkamera. Har inte lagt upp bilder därifrån än, så det känns som det  blev dags nu... Men bättre sent än aldrig? Förutom vad som syns på bilderna åt vi glass, pizza och pasta hela tiden, himmelriket typ. Det var 35 grader varmt, och jättefina byggnader överallt. Vaddå världens bästa land?! Jag ska nog bo där när jag blir vuxen.


Dag 02 - Min första kärlek

Hatar redan denna listan... Men jag offrar mig för er. Den allra första killen jag blev "kär" i var när jag var 6 år gammal och precis hade börjat i förskolan. Rätt så gulligt var det, jag brukade skicka små lappar till honom där det stod "puss" haha. Går fortfarande i hans klass, får väl hoppas att han inte kommer ihåg något! ;)



I was aiming for the sky, but ended up flat on the ground

Tjoo! Idag hängde jag med mamma till hennes affär, och när jag skulle låsa dörrarna och stänga affären begick jag världens misstag. Nyckeln fastnade i låset när jag skulle stänga, så vi försökte dra ut den i typ en timme, innan en stor stark ordningsvakt-kille och räddade oss så att vi kunde åka hem. Nu har jag ätit middag och en hemmagjord isglass, och snart ska jag även äta en kaka som vi har köpt. Peace

 



Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Kvällen har spenderats med Emma, Emma, Rebecka och Sofia. Vi gjorde inte sådär jättemycket, chillade på stationen lite och gick och köpte godis. Jag var tvungen att gå hem ganska tidigt, hade hellre stannat kvar en stund till. Blev dock ingen skräckfilm, som tur var!


Dag 01 - Presentera mig själv

Jag heter Felicia, är 15 år och bor med min familj i ett hus i Skåne. Jag har en mamma, en pappa, en lillasyster och en lillebror. Plus en katt som heter Molle. Jag går i skolan precis som alla andra 15-åringar, och har då precis börjat nian.

 

På fritiden spelar jag landhockey, som är en jätteliten sport i Sverige men den är stor i världen. HÄR kan du läsa mer om sporten! Annars umgås jag med mina vänner, vi brukar hitta på lite olika saker som typ åka in till stan och shoppa, äta eller gå på bio eller bara sitta hemma och snacka.



Jag tycker också om att resa och det brukar jag göra rättså mycket, känns det som i alla fall. Med landhockeyklubben åker vi till Göteborg några gånger om året för att spela seriematcher och cuper och gå på Liseberg. Med familjen brukar jag åka utomlands på solsemester en gång om året, och så brukar det även bli ännu en resa till bekanta i Italien, Schweiz eller Tyskland.







Turkiet, Italien, Turkiet


En lista på 30 dagar

Tänkte börja med en sån här lista, där jag skriver ett inlägg varje dag. Då kommer jag aldrig ha brist på något att blogga om, i alla fall!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min favoritblogg
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina fritidsintressen
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick



I know theres sunshine beyond that rain, I know theres good times behind the pain



Just nu sitter jag och dricker te ur min fina hippo-mugg. Senare ska jag handla med pappa, äta middag på donken och umgås med mina vänner. Vi ska kolla skräckfilm ikväll, tror det blir Scream 4 och jag kommer inte våga gå hem sen, jag lovar.


Ny bloggdesign! Wohoo!




Satt och fixade med denna hela kvällen och halva natten igår, och den blev faktiskt precis som jag ville ha den. Vad tycker ni?

 



00.53



Nu så. Nu är min nya design klar och jag är hur nöjd som helst, trodde verkligen inte själv att jag kunde lyckas så bra... Den är just nu uppe på en testblogg och den kommer komma upp på denna bloggen imorgon. Nu ska jag sova, puss och kram.


Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor

Just nu: sitter här bredvid min lillasyster och vi gör varsin bloggdesign, och eftersom jag är sånt pro (host) lär jag henne allt hon vill lära sig. Så fort jag är klar med min design så kommer den komma upp här på bloggen! Yeeey. Snart: SOVA.



When everything you need is what you already have



Har varit störtförkyld ända sen helgen så jag har druckit te minst en gång varje dag. Det verkar aldrig vilja bli bättre, men jag får väl åtminstonde hoppas att jag slipper feber. Förmodligen beror väl detta på att jag spenderar var och varannan kväll/natt utomhus så jag får väl skylla mig själv. Men det är värt det! Nu ska jag bara dricka upp min tekopp och skriva lite mer SO, sen ska jag steka några korvar till middag. Ha en skön kväll!

 



Lite nya örhängen






- Grå fejktöjning från Gina Tricot (den var svart innan men färgen trillade av...) - köpte för några veckor sen
- Silvrigt örhänge från Glitter - köpte igår
- Rosettörhängen från Pilgrim / Mischief - köpte häromdagen

 

 



Fotoredigeringsapp



Tänkte tipsa om en fotoredigeringsapp! När jag laddade ner den var det bara typ första bästa, så jag har inte så mycket att jämföra med. Hade någon form av photoshop ett tag, men den var inte lika bra.

Denna heter Photowonder och finns på Android Market gratis, och vad man kan göra är till exempel:

- Ändra kontrast
- Ändra ljusstyrka
- Beskära
- Lägga till ramar, fina effekter och text
- Ta bort röda ögon

Värt att testa i alla fall!


Like sattelite i'm in orbit all the way around you


Bild från Turkiet, världens awesome-aste land. Näst efter Sverige då.

Idag var det egentligen meningen att jag, pappa och mina syskon skulle hitta på något, men det blev inte av eftersom vi inte var överens om vad vi ville göra. Istället har vi chillat och just nu håller jag på med några en försenad läxa (ooups..) och några andra som ska vara inne efter lovet. Sen ska vi äta tårta, mums! :D

Har tänkt på att jag aldrig lägger upp något förutom vardagsinlägg nuförtiden. Ska försöka ändra lite på det, det blir ju lite tråkigt i längden eftersom det inte händer så mycket kul i mitt liv.

 



2 november

Tjaa! Idag har jag varit inne i Malmö med Linnea, Rebecka, Emma och Sofia. Vi lunchade och shoppade lite på entré, gick på stan, "fikade" på BK (där glassmaskinen var sönder.....), och så var jag hos tandreglerarn. Nu sitter jag här med Linnea, och eftersom det inte blev någon träning så kanske jag drar till stationen med tjejerna sen.

Skulle ha varit en superbra dag, om inte hälften av mitt godis hade legat i pappas och melwins magar när jag kom hem från Malmö... -.-



19.36

Sitter hemma med Linnea nu och vi ska snart kolla film och så ska hon sova här sen! 



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!